Γιούχτας: Υπερήφανος για τα νέα παιδιά του!

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Υπερήφανος για τα νέα παιδιά του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε ταλέντα από τις Αρχάνες και την γύρω περιοχή βρίσκονται φέτος στην διάθεση του Μηνά Πίτσου

Γερές βάσεις για το μέλλον βάζει ο Γιούχτας, καθώς πέντε νέα ταλέντα από τις Αρχάνες και την γύρω περιοχή βρίσκονται φέτος στην διάθεση του Μηνά Πίτσου.

Στην βαρύτητα που δίνεται στην προώθηση παιδιών στην πρώτη ομάδα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μπουνάκης στο περιθώριο της τέλεσης του αγιασμού. Ο Γιούχτας αναφέρει στην ενημέρωσή του:  

«Επενδύει δυναμικά και έμπρακτα φέτος στο μέλλον ο Γιούχτας και στις Αρχάνες είναι περήφανοι για τα νέα παιδιά της ομάδας!

Στην διάθεση του Μηνά Πίτσου βρίσκονται πέντε παίκτες ηλικίας 16 και 17 ετών, από τις Αρχάνες αλλά και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, με την διοίκηση να στέλνει το μήνυμα με την ένταξη των νέων ταλέντων στην ομάδα, ότι μπαίνουν οι βάσεις για τον Γιούχτα του μέλλοντος.

Άλλωστε και η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Γιούχτα, με την σφραγίδα του Άγγελου Κασσωτάκη, είναι εξαιρετική, με τα παιδιά να μαθαίνουν ποδόσφαιρο σε ένα άριστο περιβάλλον και με τις κατάλληλες συνθήκες.

Στο περιθώριο της τέλεσης του αγιασμού, ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτά τα πέντε νέα παιδιά. Πρόκειται για τους Αντώνη Μπετεινάκη (γεν. 2004) και Γιώργο Ψυλλάκη (γεν.2003), που είναι από την περσινή σεζόν μέλη της πρώτης ομάδας του Γιούχτα, τους Κωνσταντίνο Μαρκατάτο (γεν. 2003) και Γιάννη Παχάκη (γεν. 2003) που αποκτήθηκαν φέτος από το Λίντο και τον τερματοφύλακα Μιχάλη Καπετανάκη (γεν. 2004), που προωθήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Γιούχτα 2010».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News