Παπαδάκης για Δαμάστα: «Να είστε λιοντάρια, θέλω πρωτάθλημα»

Ποδόσφαιρο
Παπαδάκης για Δαμάστα: «Να είστε λιοντάρια, θέλω πρωτάθλημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό μήνυμα πρωταθλητισμού από τον φυσικό ηγέτη της Δαμάστας στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ομάδα συνεχίζει το υψηλό όραμά της με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική έστειλε ο φυσικός ηγέτης της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, σήμερα στην συγκέντρωσηδιοίκησης, προπονητών και παικτών.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας είχαν δώσει ραντεβού στο φιλόξενο «AVLI» και δόθηκε το πρώτο σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν, που επίσημα ξεκινά αύριο στο γήπεδο, με την πρώτη προπόνηση να έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Δαμάστας.

Πέρα από τον κ. Παπαδάκη, στους παίκτες μίλησαν αρχικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Νικηφόρος και ο προπονητής κ. Γιάννης Χατζησεβαστός, που ευχήθηκαν να υπάρχει υγεία και μια καλή σεζόν για όλους για να επιτύχει η Δαμάστα τον στόχο του πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική, ενώ οι παίκτες ενημερώθηκαν και για θέματα λειτουργίας, οργάνωσης, προετοιμασίας και εσωτερικού κανονισμού.

Ασφαλώς ξεχώρισε η τοποθέτηση του φυσικού ηγέτη κ. Αντώνη Παπαδάκη, τονίζοντας: «Θέλουμε να είστε λιοντάρια στον αγωνιστικό χώρο, να γυαλίζει το μάτι σας! Να έχετε την ψυχή και τον χαρακτήρα του πρωταθλητή. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει στο γήπεδο και η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εδώ για να φροντίζουν για τα υπόλοιπα. Η οργάνωση της ομάδας είναι σε επαγγελματικά πρότυπα, στο γήπεδο γίνονται και άλλα έργα, έχουν μπει οι προβολείς και δημιουργείται νέα κερκίδα για να μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στο μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό διαλέξαμε εσάς, γιατί πιστεύουμε ότι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Να έχετε αυτό το όνειρο, αυτό το στόχο και να τον κάνετε πραγματικότητα», ήταν τα βαρυσήμαντα λόγια του κ. Αντώνη Παπαδάκη. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους αύριο στο γήπεδο, ξεκινώντας η προετοιμασία της ομάδας.

Να τονίσουμε ότι στη συνάντηση ήταν παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τους δύο Πορτογάλους Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες, αλλά και το τρίτο πορτογαλικό απόκτημα της Δαμάστας, τον Φιλίπε Ντα Κρουζ Ραμάλιο, μεσοεπιθετικός 22 ετών. Οι πορτογαλικές αφίξεις στο Ηράκλειο θα γίνουν στις 10 Αυγούστου.

Επίσης ο επιθετικός Νίκος Βαλαβανόπουλος έρχεται αύριο το πρωί στο Ηράκλειο και θα βρίσκεται το απόγευμα στην «πρώτη» της ομάδας. Πέρα από τον φυσικό ηγέτη κ. Αντώνη Παπαδάκη, ήταν στη συνάντηση η διοίκηση (Πολυχρονάκης, Περάκης Β., Μαθιουλάκης, Σαρρής), το τεχνικό τιμ (Χατζησεβαστός, Αργέντης, Φραγκιαδάκης), ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Νίκος Ανδριαδάκης, ο φροντιστής κ. Γιάννης Περάκης και η μασέρ κ. Γεωργία Συκολογιαννάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News