Ξεκίνησε με υψηλά επίπεδα οργάνωσης ο Αλμυρός

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνησε με υψηλά επίπεδα οργάνωσης ο Αλμυρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Γαζίου επενδύει σε νέες τεχνολογίες και στέλνοντας το μήνυμα για «σκληρή δουλειά»

Στον Αλμυρό είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη του και η προετοιμασία ξεκίνησε χθες με υψηλά πρότυπα οργάνωσης και με δυνατό το σύνθημα για «σκληρή δουλειά».

Είναι δεδομένο ότι με τον Κώστα Κιάσσο θα αφιερωθούν πολλές και ποιοτικές ώρες στο γήπεδο, ενώ ο Αλμυρός επενδύει και στις νέες τεχνολογίες, καθώς η ομάδα εφοδιάστηκε με το σύστημα «Polar», που είναι ένα εκ των κορυφαίων στην ομαδική γύμναση και χρησιμοποιείται από clubs της Super League. Μάλιστα η χθεσινή ημέρα είχε διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα), όπως πολλές διπλές προπονήσεις θα γίνουν σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας.

Ο Κώστας Κιάσσος και οι παίκτες του Αλμυρού πάντως εδώ και αρκετές εβδομάδες δίνουν ραντεβού στο γήπεδο, δουλεύοντας για να καλύψουν την απραξία που υπήρχε λόγω καραντίνας και προκειμένου η επιστροφή τους σε πιο δυνατούς ρυθμούς προετοιμασίας να είναι ομαλή και να αποφύγουν τραυματισμούς.

«Πάμε βήμα-βήμα για να χτίσουμε τις βάσεις για τον Αλμυρό. Σε θέματα οργάνωσης με τη βοήθεια της διοίκησης έχουν γίνει εκπληκτικά πράγματα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά αυτό πρέπει να γίνει μέσα από σωστή διαδικασία και εξέλιξη. Αν μέσα από την δουλειά μας μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, ασφαλώς και θα το κάνουμε» τόνισε ο Κώστας Κιάσσος, λίγο πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας, στην οποία συμμετείχαν και τα μέχρι τώρα αποκτήματα της ομάδας.

Αυτοί είναι οι Χανιωτάκης, Κουράκης, Μωραΐτης, Κέλι, Κουγιουμουτζής, Καρδουλάκης, Ζέλιος, o Αργεντίνος Ματίας Τσαμάρες που είχε αφιχθεί πέρυσι αλλά δεν έπαιξε λόγω γραφειοκρατικού ζητήματος ενώ προωθήθηκαν από τους Νέους Αλμυρού οι Κεφαλογιάννης και Χασουράκης. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ακόμα 2-3 μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Οι στόχοι της διοίκησης

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Μανόλης Βίστης τόνισε ότι η διοίκηση έχει επενδύσει πολύ σε οργάνωση και έργα στο γήπεδο (νέα αποδυτήρια, αναμόρφωση κυλικείου) και θέλουν ο Αλμυρός να καταξιωθεί στην κατηγορία και να κινηθεί σε επαγγελματικά πρότυπα. «Θέλω όπου πηγαίνει ο Αλμυρός να μιλάνε όλοι με τα καλύτερα λόγια και να μιλάνε για ένα σωματείο πρότυπο για όλη τη Κρήτη» επεσήμανε ο πρόεδρος του Αλμυρού, με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Κάββαλο να είναι πιο δυναμικός στις δηλώσεις του, λέγοντας: «Δεν έχω συνηθίσει να είμαι δεύτερος και τρίτος. Πάμε φουλ για το πρωτάθλημα, σας πιστεύουμε, είσαστε καλοί παίκτες και όλα θα πάνε καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News