Γ Εθνική

Γ' Εθνική: Πήρε την ευλογία του Θεού ο Γιούχτας

Αισιόδοξο κλίμα και άκρως πρωταγωνιστικοί στόχοι στις Αρχάνες

Ο Γιούχτας έχει μπει στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του, με το κλίμα στις Αρχάνες να είναι εξαιρετικό και αισιόδοξο. Αποτελώντας την πρώτη ομάδα στην Γ' Εθνική που ουσιαστικά έχει κλείσει το ρόστερ της, τα μηνύματα που έρχονται είναι... άκρως πρωταγωνιστικά.

Αυτό φάνηκε χθες και στον καθιερωμένο αγιασμό, που τελέστηκε με την παρουσία των ιερέων των Αρχανών. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η τεχνική ηγεσία, τα στελέχη και η διοίκηση του σωματείου πήραν την ευλογία του Θεού ενώ την τελετή αγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μάνθος Πολιτάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος του γειτονικού σωματείου της Τριτωνίας Αστριτσίου κ. Μανόλης Συντιχάκης κ.α. φορείς, όπως και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Μπουνάκης και η διοίκηση του Γιούχτα παρέθεσαν δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στους προσκεκλημένους και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε ταβέρνα των Αρχανών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια