Γ’ Εθνική: Τέλος ο Πανακρωτηριακός, κατεβαίνει η Νεάπολη!

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Τέλος ο Πανακρωτηριακός, κατεβαίνει η Νεάπολη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες αποφάσεις πάρθηκαν για τις δύο ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής

Μια οριστική αποχώρηση, αυτή του Πανακρωτηριακού αλλά και μια θετική ανατροπή για την συμμετοχή της Νεάπολης, είναι οι κρίσιμες αποφάσεις που πάρθηκαν για τις δύο ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Χανίων που ήταν πέρυσι η ευχάριστη έκπληξη και μπήκε στα Play Off, δεν κατάφερε να βρει λύση μετά την αποχώρηση του χρηματοδότη κ. Σβουράκη και θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία Χανίων. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 και θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων». Μένει να δούμε αν ο επιλαχών Απόλλων Αγίου Ιωάννη από τα Χανιά αντικαταστήσει τον Πανακρωτηριακό ή η θέση μείνει κενή στον κρητικό όμιλο.

Αναφορικά με τη Νεάπολη, υπήρξαν θετικές εξελίξεις μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αφού η διοίκηση που είχε αναλάβει τον τελευταίο 1,5 μήνα έδειξε αδυναμία να τρέξει τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας για την Γ’ Εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρέφει ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Καστελλιανάκης που μαζί με τους συνεργάτες του θα κατεβάσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο έχουν πολλά θέματα να λύσουν, με την εύρεση νέου προπονητή (σ.σ. ο Αντώνης Γιαννακάκης αποχώρησε και ανακοινώθηκε στο τεχνικό τιμ του ΑΟΑΝ) όπως και για την συμπλήρωση του ρόστερ, όπου η πρόθεση είναι να δημιουργηθεί μια νεανική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News