Γ Εθνική

Κουρμπανάς: «Μεγάλη τιμή η συνεργασία μου με τον Ηρόδοτο»

Ο πολύπειρος τεχνικός ζήτησε από τον κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού να στηρίξει τη νέα προσπάθεια

Το θέμα προπονητή έκλεισε και επίσημα στον Ηρόδοτο, με τον Νίκο Κουρμπανά να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας. Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηροδότου, τόνισε ότι είναι τιμή η συνεργασία με ένα ιστορικό σωματείο, του οποίου οι υψηλοί στόχοι βαδίζουν με τις δικές τους φιλοδοξίες ενώ ζήτησε από τον κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού να στηρίξει τη νέα προσπάθεια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κουρμπανά:

«Θεωρώ μεγάλη τιμή για μένα την πρόταση του Ηροδότου να με επιλέξει ως προπονητή της ομάδος. Αυτό που πρέπει να πούμε και να υποσχεθώ και στον κόσμο και στην διοίκηση είναι πως θα παλέψουμε για την ομάδα.

Ένας από τους λόγους που είδα με πολύ θετικό μάτι την πρόταση του Ηροδότου είναι και η ιστορία της ομάδας σε μεγάλο βαθμό, αλλά και το σκεπτικό της διοίκησης όσον αφορά τους στόχους της φετινής χρονιάς, οι οποίοι είναι υψηλοί και συμβαδίζουν με τις δικές μου φιλοδοξίες. Σίγουρα θα γίνει ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες στον όμιλο.

Εμείς ευελπιστούμε και θέλουμε να είμαστε μία από αυτές τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον στόχο μέχρι τέλους. Δεν είμαστε μόνοι μας, είναι και κάποιες άλλες ομάδες που μαζί θα διεκδικήσουμε το στόχο. Αυτό που θα θέλαμε να πούμε στον κόσμο είναι να είναι μαζί μας και στα εύκολα και στα δύσκολα, διότι μόνο έτσι γίνονται πράγματα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Παράλληλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του νέου προπονητή, ανακοινώθηκε πως από Τρίτη (28/7) έως Παρασκευή (31/7) η ομάδα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα (3/8) και την Τετάρτη (5/8) η ομάδα θα περάσει από εργομετρικά τεστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια