Τριανταφύλλου: "Όλα στον Γιούχτα είναι τέλεια..."

Ποδόσφαιρο
Τριανταφύλλου: "Όλα στον Γιούχτα είναι τέλεια..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος φορ επέστρεψε ορεξάτος στα γνώριμα λημέρια των Αρχανών

Στο γνώριμο για εκείνον περιβάλλον του Γιούχτα, εκεί που είχε αγωνιστεί με επιτυχία και την σεζόν 2018-19 στην Γ’ Εθνική επέστρεψε ο Τάσος Τριανταφύλλου, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του. «Όλα στον Γιούχτα είναι τέλεια» ανέφερε σε δήλωσή του ο έμπειρος φορ.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα για την επιστροφή Τριανταφύλλου:

Μετά από ένα χρόνο ο Τάσος Τριανταφύλλου επέστρεψε στον Γιούχτα και θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική τον παίκτη που θα «ξεκλειδώσει» τις αντίπαλες άμυνες και θα βάλει τα γκολ που θα οδηγήσουν στις πολυπόθητες νίκες!

«Όλα στον Γιούχτα είναι τέλεια. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον με το οποίο έχω απόλυτο δέσιμο, δίπλα σε γνώριμα πρόσωπα και συμπαίκτες. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά η προηγούμενη στον Γιούχτα και θέλω αυτή που έρχεται να είναι ακόμα καλύτερη. Ο Γιούχτας διαθέτει ποιότητα και επαγγελματισμό, εξαιρετικούς ανθρώπους και διοίκηση με τον πρόεδρο Νίκο Μπουνάκη να είναι πάντα δίπλα μας. Και ασφαλώς δεν μπορώ να μην αναφέρω τον Σταύρο Αρναουτάκη, που στηρίζει την ομάδα του τόπου του. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την νέα μας συνεργασία και πραγματικά πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιβεβαιώσουμε τις προσδοκίες που έχει η ομάδα», τόνισε σε δήλωσή του ο Τάσος Τριανταφύλλου.

Τα λόγια για την ποδοσφαιρική του πορεία είναι περιττά καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΟΑ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Διαγόρα, Καλλονή, Γλυφάδα, Επισκοπή, Ηρακλή Ψαχνών, Ρούβα, ΠΑΟΚ, ΠΟΑ, το 2018-19 στον Γιούχτα και πέρυσι (2019-2020) στην Δαμάστα, που την οδήγησε με τα δικά του κρίσιμα γκολ στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» καλωσορίζει και πάλι στην οικογένειά του τον Τάσο Τριανταφύλλου. Στην φωτογραφία ο έμπειρος φορ με τον άμεσο συνεργάτη του Μηνά Πίτσου στο τεχνικό τιμ, Άγγελο Κασσωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News