Πόρος: Ανανέωσε με τον Λάζαρο Τριανταφυλλίδη

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Ανανέωσε με τον Λάζαρο Τριανταφυλλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος κράτησε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του στο περσινό πρωτάθλημα

Ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης παραμένει… κάτοικος Πόρου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους κορυφαίους παίκτες της περσινής σεζόν. Η ανακοίνωση του Πόρου για την ανανέωση του Βορειοελλαδίτη μεσοαμυντικού:

"Η ομάδα μας συνεχίζει να δυναμώνει με σκοπό να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να είναι άκρως ανταγωνιστική στη δεύτερη σερί συμμετοχή της τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Τα "μπλε" του Πόρου μας θα φοράει και την καινούργια σεζόν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας μας στο περσινό πρωτάθλημα, ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα περίοδο με τον Βεροιώτη δυναμικό υψηλόσωμο μεσοαμυντικό. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Λάζαρος παρέμεινε στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και να έχει μία γεμάτη σεζόν ανάλογη και ακόμη καλύτερη της περσινής γιατί οι δυνατότητες και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητα".

Ποιος είναι

Ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1999 στη Βέροια. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 4 ετών από την Ακαδημία της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας. Εκεί έκλεισε μία πενταετία για να μετακομίσει για δύο χρόνια στην Ακαδημία του Μακεδόνα Βέροιας. Αμέσως μετά ακολούθησε ο Νηρέας Βέροιας (Ακαδημία), επιστρέφοντας στη συνέχεια στον Μακεδόνα Βέροιας όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στην πρώτη ομάδα του Μακεδόνα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Α2 Ημαθίας, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ακολούθησαν οι Γ.Α.Σ. Κοπανού Ημαθίας (1,5 χρόνο-3 γκολ, Α1 Ημαθίας), Κ19 Αιγινιακού (1 χρόνο, Β’ Εθνική), Πιερικός (3 μήνες-Γ’ Εθνική). Τα δύο τελευταία χρόνια πριν κατηγορήσει στην Κρήτη και στο Ηράκλειο φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Α1 Ημαθίας, σκοράροντας 16 φορές, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πέρυσι συστήθηκε για πρώτη φορά στο φίλαθλο κοινό της πόλης και του νησιού με τη φανέλα του Πόρου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News