Γ’ Εθνική: Πρώτος στα… «βάσανα» ο Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Πρώτος στα… «βάσανα» ο Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Αρχανιώτες ξεκινούν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουλίου την προετοιμασία τους

Ο Γιούχτας είναι η ομάδα που κάνει… ποδαρικό το φετινό καλοκαίρι, αποτελώντας την πρώτη ομάδα στο Ηράκλειο που ξεκινά την προετοιμασία της. Μετά από πέντε περίπου μήνες, οι Αρχανιώτες επιστρέφουν στο γήπεδο, με την πρώτη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 17:30 το απόγευμα.

Η σεζόν για τον Μηνά Πίτσο και τους ποδοσφαιριστές του ξεκινά με αισιοδοξία, με τον Γιούχτα να προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του (δευτεραθλητής 8ου Ομίλου). Μάλιστα στην… άκρη του μυαλού τους βρίσκονται και τα σενάρια που θέλουν στην επικείμενη αναδιάρθρωση να καλούνται οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής να ανέβουν στην Super League 2 και είναι δεδομένο ότι εφόσον προκύψει μια τέτοια περίπτωση, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την πρόκληση που θα τους δοθεί. Ωστόσο αυτό είναι ένα όνειρο και στην παρούσα φάση απασχολεί το νέο ξεκίνημα, με υψηλές φιλοδοξίες και στόχους.

Ο Γιούχτας κράτησε τους περισσότερους βασικούς παίκτες από πέρυσι, έχει πραγματοποιήσει σημαντικές προσθήκες (Κατσικοκέρης, Τριανταφύλλου, Γκιόκας, Ράπτης, Πλουσής) ενώ έχει ενισχυθεί και σε επίπεδο νέων παικτών (Ψαρράς, Παχάκης, Μαρκατάτος). Επίσης αναμένεται τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση!

Την Πέμπτη ο αγιασμός

Οι προπονήσεις ξεκινούν αύριο ενώ η διοίκηση έχει προγραμματίσει την επόμενη Πέμπτη να γίνει στο γήπεδο των Αρχανών ο αγιασμός με προσκεκλημένους τους τοπικούς φορείς και τους υποστηρικτές του συλλόγου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News