Πόρος: Στο δυναμικό του και ο «Τζέρο»

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Στο δυναμικό του και ο «Τζέρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γεράσιμος Αριστεινίδης αποτελεί το νέο σημαντικό απόκτημα του Πόρου

Συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς η μεταγραφικές κινήσεις του Πόρου, με τον Γεράσιμο Αριστεινίδη να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο «Τζέρο» ήταν πέρυσι πρωταθλητής στην Α1 ΕΠΣΗ με την Δαμάστα με τον Πόρο να προσδοκά ότι θα κάνει τη διαφορά φέτος στην Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση για την μεταγραφή:

"Σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας που ενισχύει ακόμη περισσότερο τον νευραλγικό χώρο του κέντρου με έναν παίκτη-μαχητή ο οποίος τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου και ιδιαίτερα δυναμικού μέσου Γεράσιμου Αριστεινίδη. Καλωσορίζουμε τον Γεράσιμο, έναν ποδοσφαιριστή-πολυεργαλείο για κάθε προπονητή (αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως 6αρι όσο και ως 8αρι ενώ με την εμπειρία του έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και ως στόπερ) στην οικογένεια του Πόρου και είμαστε σίγουροι ότι με το πάθος, την ενέργεια και την εμπειρία του θα κάνει τη διαφορά και μαζί του θα ζήσουμε σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική".

Ποιος είναι

O Γεράσιμος Αριστεινίδης γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1990 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις Ακαδημίες του Τυμπακίου και 8 χρόνια αργότερα, σε ηλικία 15 ετών προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του ΑΟΤ με την οποία έπαιξε για μία τριετία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα έχοντας συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Τζωρτζακάκη, Κωνσταντουλάκη και άλλους. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ21 του Εργοτέλη στη Super League με συμπαίκτες σπουδαία ταλέντα που κάνουν μεγάλη καριέρα όπως οι Καρέλης, Μπουχαλάκης, αλλά και ποδοσφαιριστές-μπαλαδόρους όπως ο Μύρων Ανωγειανάκης. Ακολούθησαν οι Ερμής Ζωνιανών (2 χρόνια, Περιφερειακό, Γ' Εθνική τη χρονιά που συμμετείχε στην κατηγορία και η ΑΕΚ), Δόξα Γαλιάς με προπονητή τον Μανώλη Σουτζή (2 χρόνια, την πρώτη χρονιά έφτασε με την ομάδα του στον τελικό των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Ρουβά και τη δεύτερη είχε εξίσου μία πολύ καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ), Μοίρες (2 χρόνια, την πρώτη χρονιά έσπασε το αήττητο του Ηροδότου στην Α1 ΕΠΣΗ και τη δεύτερη η ομάδα του είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα). Αμέσως μετά επέστρεψε στα Ζωνιανά φορώντας τη φανέλα του Ερμή για ένα εξάμηνο (Α' ΕΠΣΡ) και ακολούθως το δεύτερο μισό της σεζόν στις Μοίρες (Α1 ΕΠΣΗ). Πέρυσι έκανε τη διαφορά στην πορεία πρωταθλητισμού της Δαμάστας στην Α1 ΕΠΣΗ.

* Στη φωτογραφία ο γενικός αρχηγός του Πόρου Γιώργος Σπανάκης καλωσορίζει το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γεράσιμο Αριστεινίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News