Έβαλε Παναγιώτου κάτω από τα γκολπόστ ο Πόρος

Ποδόσφαιρο
Έβαλε Παναγιώτου κάτω από τα γκολπόστ ο Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου

Σε σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ προχώρησε ο Πόρος, με τον τερματοφύλακα Γιάννη Παναγιώτου να αποτελεί το νέο απόκτημα. Η ανακοίνωση του Πόρου:

"Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα μας στο πλαίσιο της ενίσχυσής της για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ικανού τερματοφύλακα Γιάννη Παναγιώτου με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες (Α' και Β' Εθνική) αλλά και από τον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής στον οποίο θα βρισκόμαστε και την καινούργια σεζόν.

Με παρουσία σε ΟΦΗ και ΟΦ Ιεράπετρας με τους οποίους πανηγύρισε την άνοδο από τη Β' στην Α' Εθνική και από τη Γ' στη Β' Εθνική αντίστοιχα αλλά και σε Πανθρακικό και πέρυσι στον Ηρόδοτο. Ένας "γάμος" που πραγματοποιήθηκε με ένα χρόνο καθυστέρηση καθώς με τον 23χρονο κίπερ βρεθήκαμε πάρα πολύ κοντά στο να αποτελέσει μέλος της ομάδας μας και πέρυσι. Καλωσορίζουμε το Γιάννη στην οικογένεια του Πόρου και είμαστε σίγουροι ότι με την αξία του αλλά και με τα όσα έχει αποκομίσει μέχρι τώρα από την ποδοσφαιρική του διαδρομή θα μας βοηθήσει πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ποιος είναι

Ο Γιάννης Παναγιώτου γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1997 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη. Ακολούθησαν οι Πανθρακικός (1,5 χρόνο Α' και Β' Εθνική), ΟΦΗ (2 χρόνια, άνοδος από Β' σε Α' Εθνική), ΟΦ Ιεράπετρας (άνοδος από Γ' σε Β' Εθνική), ενώ πέρυσι κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Ηροδότου στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

* Στη φωτογραφία το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Γιάννης Παναγιώτου με το νέο μέλος της διοίκησης, τον εκπρόσωπο της ομάδας σε ΕΠΟ, ΕΠΣΗ και νομικό σύμβουλο Αλέξανδρο Φουκαράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News