Πόρος: Δικός του και ο Σταυρακάκης από την Κ19 ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Δικός του και ο Σταυρακάκης από την Κ19 ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

θα συνεργαστεί ξανά με τον Βασίλη Κρασανάκη, με τον οποίο ήταν μαζί στην Κ19 ΟΦΗ την περίοδο 2017-18

Μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια στην Κ19 του ΟΦΗ, δύο στο πρωτάθλημα της Football League και δύο στην Super League, ο Μάνος Σταυρακάκης ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, με τον 19χρονο επιθετικό να συμφωνεί με τον Πόρο για να αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μάλιστα, θα συνεργαστεί ξανά με τον Βασίλη Κρασανάκη, με τον οποίο ήταν μαζί στον ΟΦΗ την περίοδο 2017-18. 

Η ανακοίνωση του Πόρου

"Οι μεταγραφικές προσθήκες συνεχίζονται στην ομάδα μας στο πλαίσιο του σχεδιασμού που έχουν χαράξει διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ιδιαίτερα ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Μάνου Σταυρακάκη. Ένα παιδί που αγωνίζεται και στα δύο "φτερά" (δεξιά και αριστερά), αλλά και στην κορυφή της επίθεση και γνωρίζει αρκετά καλά ο Βασίλης Κρασανάκης από την κοινή τους θητεία παλαιότερα στην Κ19 του ΟΦΗ, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές του. Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με την ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική".

Ποιος είναι

Ο Μάνος Σταυρακάκης γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 2001 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην Ακαδημία της Παλιανής. Ακολούθησαν η Ακαδημία του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου, ο ΕΓΟΗ (Α1 ΕΠΣΗ) και η Κ19 του ΟΦΗ της οποίας ήταν μέλος για τέσσερα χρόνια, στέφθηκε πρωταθλητής στη Football League υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πλεσίτη και συνεργάστηκε για μία σεζόν με τον Βασίλη Κρασανάκη με τον οποίο θα συναντηθεί εκ νέου στον Πορο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακο Μαλεβιζίου ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός κλήθηκε για προεπιλογή στην Εθνική Παίδων Νήσων. * Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης καλωσορίζει στον Πόρο το Μάνο Σταυρακάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News