Από την Δαμάστα στον Πόρο ο Δουλγεράκης

Ποδόσφαιρο
Από την Δαμάστα στον Πόρο ο Δουλγεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο ρόστερ του Πόρου, με την απόκτηση του Απόστολου Δουλγεράκη, που ήταν πέρυσι από τα βασικά κλειδιά στην πορεία τίτλου της ομάδας. Η ανακοίνωση του Πόρου:

"Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς καθημερινά η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας μας με τη διοίκηση να κάνει πράξη τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου.

Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ιδιαίτερα ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού Απόστολου Δουλγεράκη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (22 ετών) ο δυναμικός αριστεροπόδαρος στόπερ έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες από την παρουσία του ως επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, ενώ παράλληλα ήταν μέλος του έμψυχου δυναμικού του Ηροδότου στη Football League. Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και μία καλή και γεμάτη σεζόν αξιοποιώντας το πλούσιο ταλέντο του, πορεία που θα συνοδευτει από την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας μας".

Ποιος είναι

Ο Απόστολος Δουλγεράκης γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1998 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στα Πηγαϊδάκια στη Γ' ΕΠΣΗ. Σε ηλικία 14 ετών ήρθε στο Ηράκλειο αποτελώντας μέλος αρχικά της Κ17 και στη συνέχεια της Κ20 του Εργοτέλη. Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με το πλούσιο ταλέντο του του άνοιξαν την πόρτα της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη με την οποία κατέγραψε μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ακολούθησαν οι Ηρόδοτος (μισή σεζόν στη Football League), Ζαρός (πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, με τον Πόρο να στέφεται πρωταθλητής στα πλέι-οφ και να πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική) και πέρυσι η Δαμάστα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ.

* Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Απόστολο Δουλγεράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News