Πόρος: Επιθετική ενίσχυση με τον Σωτήρη Θεοδωρίδη

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Επιθετική ενίσχυση με τον Σωτήρη Θεοδωρίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υψηλόσωμος φορ παραμένει στα κρητικά γήπεδα καθώς πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟΑΝ στην Γ’ Εθνική

Μια εξαιρετική μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε ο Πόρος ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή με τον Σωτήρη Θεοδωρίδη.

Ο υψηλόσωμος φορ θα συνεχίσει μάλιστα να σκοράρει στα κρητικά γήπεδα, καθώς πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΑΝ, καταμετρώντας 9 γκολ σε 17 συμμετοχές. Πριν κατηφορίσει στο νησί μας, είχε περάσει από πολλές ομάδες της Βορείου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Πόρου για την απόκτηση Θεοδωρίδη:

"Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας στην επιθετική της γραμμή. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Θεοδωρίδη ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων σέντερ φορ την περσινή σεζόν στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής και ξεχώρισε με την παρουσία του με τη φανέλα του ΑΟΑΝ. Ο υψηλόσωμος φορ (1.89μ.) αποτέλεσε πόλο έλξης για αρκετούς συλλόγους της κατηγορίας και όχι μόνο, όμως με μεθοδικές, συντονισμένες και ουσιαστικές κινήσεις διοίκησης και προπονητικού τιμ η ομάδα μας τον έκανε δικό της. Καλωσορίζουμε το Σωτήρη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε πολλές νίκες και πολλά γκολ με την ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική".

Ποιος είναι

Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα κατάγεται από το Μυρτόφυτο Καβάλας. Πέρυσι στην πρώτη του ποδοσφαιρική θητεία στην Κρήτη έκανε μία εξαιρετική σεζόν στον Άγιο Νικόλαο έχοντας 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 9 γκολ με τον ΑΟΑΝ. Στο παρελθόν ο Θεοδωρίδης έπαιξε σε Καβάλα (Β΄ Εθνική), Ορφέα Ελευθερούπολης, Οδυσσέα Κορδελιού, Άρη Ακροποτάμου, Ολυμπιακό Κυμίνων (πρώτος σκόρερ) και Γιαννιτσά (με όλες τις παραπάνω ομάδες πλην της Καβάλας αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική).

* Στην φωτογραφία ο Σωτήρης Θεοδωρίδης δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Eπέστρεψε ο Μήτρου

Παράλληλα με την απόκτηση Θεοδωρίδη, ο Πόρος ανακοίνωσε την επιστροφή του τερματοφύλακα Βασίλη Μήτρου μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Βασίλης Μήτρου γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1991. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα πιτσιρικάς στην Α.Ε. Κατσαμπά και ακολούθησαν οι Κ20 Εργοτέλη, Ερμής Ζωνιανών, Ηρόδοτος, Ζαρός. Πρόπερσι ο Μήτρου έβαλε το δικό του λιθαράκι στην τρομερή πορεία του Α.Ο. Πόρου στην Α1 ΕΠΣΗ, στην απίστευτη κατάκτηση του τίτλου και στην ονειρική-ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική. Το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος μετακόμισε στη γειτονική Νέα Αλικαρνασσό για λογαριασμό του Ηροδότου για να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας και πάλι στον αγαπημένο του Πόρο. Ο Βασίλης Μήτρου στη φωτογραφία με το Γενικό Γραμματέα της ομάδας μας Γιώργο Χουδετσανάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News