Ηρόδοτος: Φαβορί για τον πάγκο ο Κουρμπανάς – Πήρε τον γκολτζή Μυλωνά

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Φαβορί για τον πάγκο ο Κουρμπανάς – Πήρε τον γκολτζή Μυλωνά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την οριστική απόφαση για τον νέο προπονητή θα λάβει άμεσα η διοίκηση των "κυανόλευκων"

Άμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα του προπονητή στον Ηρόδοτο, με τον Νίκο Κουρμπανά να προβάλει ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Κορίνθιος προπονητής, που έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, βρέθηκε στο Ηράκλειο και είχε επαφές με τους ανθρώπους του Ηροδότου, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο Κουρμπανάς επέστρεψε στην Αθήνα και περιμένει τις εξελίξεις από την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου εκτός απροόπτου θα ανατεθεί σε εκείνον η τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων». Να σημειώσουμε επίσης ότι πέρα από το Νίκο Κουρμπανά, ο Ηρόδοτος βρέθηκε σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Δημήτρη Βολονάκη…

Επέστρεψε ο Μυλωνάς

Τον πρώτο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ πέρυσι με την φανέλα του ΠΑΝΟΜ απέκτησε ο Ηρόδοτος. Ο λόγος για τον Γιώργο Μυλωνά, ο οποίος σημείωσε 26 γκολ, ενώ πριν τρία χρόνια είχε αγωνιστεί πάλι με την φανέλα του Ηροδότου. «Άλλη μια σημαντική επιστροφή! Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του Γιώργου Μυλωνά! Γιώργο καλωσόρισες ξανά στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλά γκολ όπως την αξέχαστη σεζόν 2016-17», αναφέρει η ανακοίνωση της μεταγραφής Μυλωνά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News