Πόρος: Απέκτησε τον έμπειρο Μανόλη Φραγκιαδάκη

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Απέκτησε τον έμπειρο Μανόλη Φραγκιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο "Φραγκιάς" βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εντός Ηρακλείου...
Την απόκτηση του έμπειρου Μανώλη Φραγκιαδάκη έκανε γνωστή ο Πόρος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Σεφτέ" στις μεταγραφές για την ομάδα μας μ' έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή αλλά και χαρακτήρα. Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Μανώλη Φραγκιαδάκη ο οποίος με τις αγωνιστικές του δυνατότητες αλλά και με το ήθος του είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει ποικιλοτρόπως τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Καλωσορίζουμε τον "Φραγκιά" στην οικογένειά του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".
Ποιος είναι
Ο Μανώλης Φραγκιαδάκης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1989 στο Ηρακλειο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στους Νέους Εργοτέλη, ακολούθησε ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης και στη συνέχεια ο Γιουχτας. Τα τελευταία 10 χρόνια έγινε... Ατσαλενιώτης τιμώντας και με το παραπάνω τη φανέλα του ΠΟΑ από τον οποίο αποχώρησε πριν απο λίγες ημέρες.
* Στη φωτογραφία το πρώτο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου Μανώλης Φραγκιαδάκης δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Ασσαργιωτάκη."
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News