Πόρος: Κράτησε στο δυναμικό του τον Ροντρίγκο Αλίριο

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Κράτησε στο δυναμικό του τον Ροντρίγκο Αλίριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πορτογάλος επιστρέφει στο Ηράκλειο προς τα τέλη Ιουλίου

Με τη φανέλα του Πόρου θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ροντρίγκο Αλίριο.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός που ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο στο Ηράκλειο, συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της ομάδας μας για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στη Γ’ Εθνική.

Στο πλαίσιο αυτό ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα περίοδο με τον Πορτογάλο Ροντρίγκο Αλίριο, καθώς υπήρξε συμφωνία με τον εκπρόσωπό του και αναμένεται να επιστρέψει στις 21 Ιουλίου στο Ηράκλειο προκειμένου να πάρει μέρος στην προετοιμασία του σωματείου ενόψει της καινούργιας σεζόν.

O νεαρός μεσοαμυντικός έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τον περασμένο Ιανουαρίου, όταν και έγινε μέλος της ομάδας μας μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος στα μέσα Μαρτίου λόγω κορονοϊου, βοηθώντας όποτε χρειάστηκε.

Παράλληλα στο διάστημα της παρουσίας του δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, μπαίνοντας πολύ γρήγορα στο κλίμα του Πόρου.

Ροντρίγκο καλώς να ορίσεις και πάλι στην Κρήτη και στο Ηράκλειο, φέτος θα έχεις το χρόνο να δώσεις ακόμη περισσότερα και να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News