Δαμάστα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αννιτσάκη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αννιτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 21χρονος αμυντικός προσφέρει μια ποιοτική επιλογή στον Γιάννη Χατζησεβαστό

Ποδοσφαιριστής της Δαμάστας είναι και επίσημα από σήμερα ο Μιχάλης Αννιτσάκης.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μαλεβιζίου, που «θωρακίζει» την άμυνα της.

Πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Ηρόδοτο στη Γ’ Εθνική και θα αποτελέσει μια ποιοτική λύση για τον Γιάννη Χατζησεβαστό.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Μιχάλη Αννιτσάκη, (γεν. 5 Οκτωβρίου 1998), θωρακίζοντας έτσι το κέντρο της αμυντικής της γραμμής ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Μιχάλης Αννιτσάκης ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ηροδότου. Ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην αμυντική γραμμή της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, παίζοντας σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Επίσης, σημείωσε ένα γκολ, στην εκτός έδρας νίκη του Ηροδότου με 1-2 επί του Πόρου. Ο Ηρόδοτος τον απέκτησε το περσινό καλοκαίρι από τον ΑΟ Περιστερίου, την ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ηρόδοτο, αρκετές ομάδες από το κρητικό ποδόσφαιρο ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του με τον τεχνικό διευθυντή της Δαμάστας κ. Γιάννη Νικηφόρο να αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας άλλη μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη, αποσπώντας την συμφωνία με τον 21χρονο δυναμικό αμυντικό.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζουν τον Μιχάλη Αννιτσάκη στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News