Αλμυρός: Τέλος ο Κοιλιάρας, κράτησε Ξενοκτιστάκη

Ποδόσφαιρο
Αλμυρός: Τέλος ο Κοιλιάρας, κράτησε Ξενοκτιστάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oριστικό είναι το «διαζύγιο» με τον έμπειρο μέσο, ο οποίος θα αγωνιστεί ως αντίπαλος στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ηροδότου

Παρελθόν και επίσημα από τον Αλμυρό αποτελεί ο Δημήτρης Κοιλιάρας και μάλιστα θα αγωνιστεί ως αντίπαλος τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, αφού είναι δεδομένη η επιστροφή του στον Ηρόδοτο.

Ωστόσο ο Αλμυρός αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την παρουσία του στην ομάδα την περσινή περίοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, τονίζοντας:

«Δημήτρη, ευχαριστούμε, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας

Μετά από μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, έφτασε δυστυχώς η στιγμή να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Δημήτρη Κοιλιάρα.

Εκτός της παρουσίας του σε 23 αγώνες μας, τα 1,768 λεπτά συμμετοχής του και τα 7 γκολ που έβαλε, ο Δημήτρης μετέδωσε την αξιοπρέπειά του, το ήθος του και το ταλέντο του στα παιδιά της Ακαδημίας μας εκτελώντας χρέη προπονητή,

Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του για τα παιδιά.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας, σου ευχόμαστε να να είσαι πάντα καλά, υγιής και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Στον Αλμυρό απέκτησες μόνο φίλους».

Έμεινε ο Κρις Ξενοκτιστάκης

Παράλληλα με την αποχώρηση Κοιλιάρα, ο Αλμυρός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 21χρονο αμυντικό Κρις Ξενοκτιστάκη:

«Συνεχίζουμε μαζί… Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Κρις Ξενοκτιστάκη. Ο Κρις (1999) ήρθε στην ομάδα μας στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 και είχε 1,570 λεπτά σε 21 συμμετοχές, εκ των οποίων 16 “γεμάτα” 90άλεπτα (στην φωτογραφία με το μέλος του ΔΣ και Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Γιώργο Γκαβόπουλο). Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Κ19 του ΟΦΗ όπου σε 20 αγώνες έλειψε μόνο για 20 λεπτά (1780 λεπτά συμμετοχής ως βασικός)»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News