AOAN: Πέμπτη μεταγραφή ο Νίκος Μεράι

Ποδόσφαιρο
AOAN: Πέμπτη μεταγραφή ο Νίκος Μεράι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα

Ο Νίκος Μεράι έκανε σε μικρή ηλικία τα πρώτα του βήματα στον ΑΟΑΝ, έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και τις ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού και μετά από περιήγηση σε ευρωπαϊκά γήπερα τα τελευταία χρόνια (Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία), επιστρέφει στον Άγιο Νικόλαο!

Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί το 5ο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΑΟΑΝ, ο οποίος με χαρά τον υποδέχεται και πάλι στην ομάδα:

«Πέμπτη προσθήκη με Νίκο Μεράι για την ομάδα μας! Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Νίκου Μεράι.

Ο 23χρονος (24/4/1997) παίκτης ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ακαδημία του ΑΟΑΝ, για να βρεθεί στη συνέχεια στο Λίντο και από κει στον Παναθηναϊκό και τις ομάδες των Κ17 και Κ20. Ακολούθησε ο Ηρόδοτος στην Γ’ εθνική, πριν ξεκινήσει την περιήγηση του στα ευρωπαϊκά γήπεδα και συγκεκριμένα με τις φανέλες των Savona FBC στη Δ εθνική Ιταλίας, CD Leganes στην Ισπανία με την Κ19 και στην Β ομάδα και την Homefarm FC στη Γ κατηγορία Ιρλανδίας.

Με χαρά τον υποδεχόμαστε και πάλι στον Άγιο Νικόλαο και την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News