Δαμάστα: Με «Τάβλα» και στην Γ’ Εθνική

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Με «Τάβλα» και στην Γ’ Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός θα αποτελέσει ένα από τα πολύτιμα εργαλεία των πρωταθλητών

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης έδωσε πολύτιμες λύσεις πέρυσι στην Δαμάστα με την εμπειρία του στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, καθώς είχε αποκτηθεί από τον Ρωμανό τον Ιανουάριο.

Ως παίκτης που γνωρίζει καλά τα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νησιού αλλά και εκτός Κρήτης, ήταν στις βασικές επιλογές για να ανανεώσει την συνεργασία του και μάλιστα οι πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν μαζί και την προσεχή περίοδο…

"Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Ταβλαδωράκη.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός αποκτήθηκε πέρυσι, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έδωσε πολύτιμες λύσεις στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει τεράστια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νησιού αλλά και εκτός Κρήτης, με τελευταία παρουσία του στο πρωτάθλημα να είναι την περίοδο 2018-2019 με την φανέλα της Νεάπολης.

Ο «Τάβλα» ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρόδοτο και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αχαρναϊκό, Αίαντα Σαλαμίνας, ΠΟΑ, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Μελίσσια, Ρούβα, ΠΑΟΚ, Ερμή Ζωνιανών, Μινωική, Νεάπολη και πέρυσι πριν τον αποκτήσει η Δαμάστα, αγωνιζόταν στην Α1 ΕΠΣΗ με την φανέλα του Ρωμανού.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Κώστα Ταβλαδωράκη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική"

#AODamasta

#tooneirodenstamata

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News