Πόρος: Συνέλευση και εκλογές στις 24 Ιουνίου

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Συνέλευση και εκλογές στις 24 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σωματείο καλεί τα μέλη του στην διαδικασία όπου παράλληλα θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Σε ρυθμούς Γενικής Συνέλευσης κινούνται στον Πόρο, με την διαδικασία να ορίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου. Ο Πόρος καλεί τα μέλη του να αναδείξουν μέσω φηφοφορίας το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Η προκήρυξη της Συνέλευσης αναφέρει τα εξής:

«Τα μέλη της για την ετήσια ΓΣ του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου (12:00-19:00) με σημαντικά θέματα καλεί η ομάδα των ανατολικών προαστίων. Σε ρυθμούς Γενικής Συνέλευσης κινούνται στον Πόρο για την ανάδειξη μέσω ψηφοφορίας νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ παράλληλα θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Η πρόσκληση των "μπλε" στα μέλη του σωματείου, αναφέρει:

"Πρόσκληση για την ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέμα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και διεξαγωγή εκλογών στις 24/06/2020 για την ανάδειξη 7 μελών Δ.Σ, 3 αναπληρωματικών και 3 μελών εξελεγκτικής. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 30/06/20 και ώρα 18:00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News