Πόρος: Γιώργος Σπανάκης… ένας στρατιώτης της ομάδας

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Γιώργος Σπανάκης… ένας στρατιώτης της ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει ο έμπειρος παράγοντας και αναλαμβάνει στον Πόρο χρέη γενικού αρχηγού

Η τριετής θητεία του Γιώργου Σπανάκη στον Πόρο συνδυάστηκε με πολλές επιτυχίες στο σωματείο, με τον ίδιο να παραμένει στρατιώτης της ομάδας, παρότι πέρυσι δεν ήταν ενεργό μέλος.

Πλέον όμως επιβεβαιώνεται ότι τον Πόρο και τον Σπανάκη τους δένει μια δυνατή σχέση, με την διοίκηση να ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή του, προκειμένου να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού. Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή μετά από ένα χρόνο απουσίας ενός αναπόσπαστου μέλους της ομάδας μας, του Γιώργου Σπανάκης ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αργηγού τη νέα περίοδο. Ενός ανθρώπου που είναι "παρών" σε ολόκληρο το ονειρικό ταξίδι του Πόρου από τη Β' ΕΠΣΗ μέχρι και τη Γ' Εθνική, μετρώντας τρεις ανόδους και δύο πρωταθληματα! Μάλιστα ο Γιώργος Σπανάκης βρίσκεται στο σωματείο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την προεδρία ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης στη Β' ΕΠΣΗ, έχοντας περάσει με επιτυχία από διάφορα πόστα (τεχνικός διευθυντής, προπονητής). Γιώργο σιδεροκέφαλος, καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου!"

Ποιος είναι

Ο Γιώργος Σπανάκης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1972 στο Ηράκλειο. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και ακολούθησαν οι Θύελλα Χρυσοπηγής, Ανδρογέας, Ελπίδες και ξανά Ανδρογέας. Ως προπονητής η πρώτη του ομάδα ήταν ο Ανδρογέας έχοντας παράλληλα και ρόλο ποδοσφαιριστή (σε ηλικία 26 ετών) και στη συνέχεια διετέλεσε τεχνικός στις Ελπίδες, ξανά στον Ανδρογέα, στους Νέους Ηροδότου, στο Δία, στον Πόρο, στο Δία και πάλι και ξανά στον Πόρο. Πέραν από προπονητής ο Γιώργος Σπανάκης έχει περάσει με επιτυχία από τον Πόρο και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News