Γιούχτας: Συνεχίζει στον πάγκο ο Μηνάς Πίτσος

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Συνεχίζει στον πάγκο ο Μηνάς Πίτσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίτσος σημαίνει εμπιστοσύνη για την ομάδα των Αρχανών...

Στον Γιούχτα δύσκολα θα μπορούσε να χαλάσει η επιτυχημένη συνταγή με τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο και αυτό επιβεβαιώθηκε, καθώς μαζί θα πορευτούν και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Παρά τις ιδιαιτερότητες που φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο αλλά και κάποιες προτάσεις που υπήρξαν για τον έμπειρο προπονητή ώστε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, τελικά αποδείχτηκε ότι η σχέση του με τον Γιούχτα και τις Αρχάνες είναι πολύ δυνατή και έτσι έδωσαν τα χέρια. Η εμπιστοσύνη που υπάρχει άλλωστε είναι αμοιβαία και αυτό αποτελεί μια εγγύηση για να πατά η ομάδα των Αρχανών γερά στα πόδια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» τις τελευταίες ημέρες έγιναν οι καθοριστικές επαφές με τον Μηνά Πίτσο και η ανανέωση της συνεργασίας έκλεισε οριστικά στη συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την περσινή χρονιά, ο Γιούχτας με τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο τερμάτισε δεύτερος πίσω από την Επισκοπή, κάνοντας πρωταγωνιστική πορεία και εξασφαλίζοντας με άνεση την είσοδό του στα πλέι οφ, που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος. Επίσης στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αν δεν ήταν ο κορωνοϊός λογικά θα έπαιζε στον τελικό και θα διεκδικούσε την κούπα με αντίπαλο τον ΠΟΑ, καθώς στον πρώτο ημιτελικό είχε επικρατήσει με 3-0 του ΠΑΝΟΜ. Όλα αυτά ο Γιούχτας τα πέτυχε παίζοντας κατά γενική ομολογία εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με την συμβολή του Μηνά Πίτσου να είναι καταλυτική…

                     Κορυφαίος στην Κρήτη

Σε ψηφοφορία μάλιστα που έγινε από το site athlitiko.gr ο Μηνάς Πίτσος αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, μέσα από ψηφοφορία των συναδέλφων του προπονητών και των αρχηγών των ομάδων, γεγονός που είναι πολύ τιμητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του Γιούχτα.

                        Ξεκινά ο σχεδιασμός

Μαζί με την ανανέωση Πίτσου, ξεκινά και ο σχεδιασμός του ρόστερ, με την διοίκηση υπό την προεδρία του Νίκου Μπουνάκη να χαράζει και φέτος μια πορεία εφάμιλλη των προηγούμενων ετών. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Γιούχτα, ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει αποχωρήσει επίσημα από το περσινό ρόστερ είναι ο Βαγγέλης Μωραΐτης. Στόχος είναι να μείνει όλος ο βασικός κορμός και να γίνουν επιλεγμένες μεταγραφικές προσθήκες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News