Γ’ Εθνική: Ενωτικό μήνυμα από την παγκρήτια σύσκεψη

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Ενωτικό μήνυμα από την παγκρήτια σύσκεψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώσεις και ομάδες θα διεκδικήσουν πράγματα προς όφελος του κρητικού ποδοσφαίρου

Με την παρουσία των προέδρων των Ενώσεων της Κρήτης (Τζώρτζογλου από Ηράκλειο, Κωνσταντινίδης από Χανιά, Χνάρης από Ρέθυμνο, δεν μπόρεσε να παραστεί ο Χηνόπουλος από το Λασίθι) αλλά και με τις 13 εκ των 16 ομάδων (απουσίαζαν Γιούχτας, Ηρόδοτος, Πανακρωτηριακός) έγινε σήμερα η παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων της Γ’ Εθνικής στα Μισίρια με διοργανωτή το Άρη Ρεθύμνου. Τα μηνύματα που προέκυψαν ήταν ενωτικά και με στόχο οι ομάδες ενωμένες να διεκδικήσουν πράγματα προς όφελος του κρητικού ποδοσφαίρου.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Αρη Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης αναφέρθηκε στις προτάσεις της ομάδας για τον κρητικό όμιλο, που περιλαμβάνουν κάλυψη μέρους των μεταφορικών από τα ΚΤΕΛ της Κρήτης, αίτημα για 40% στις εξέδρες, προώθηση του χορηγικού προγράμματος της ΕΠΣΗ, μείωση στα εξοδολόγια των διαιτητών, στα παράβολα και στα πρόστιμα.

Από τις ομιλίες των παραγόντων, ξεχώρισε η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΟΑ, Γιώργου Λέλεκα, αφού ανέφερε ότι θα πρέπει να διαφυλάξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι ομάδες, να μειώσουν τα μπάτζετ και να ρίξουν το βάρος στις ακαδημίες και στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

Το επόμενο βήμα για να μεταφερθούν τα αιτήματα των ομάδων στους αρμόδιους φορείς είναι η σύσταση ομάδας εργασίας, την οποία θα αποτελέσουν οι: Κωνσταντινίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων), Χνάρης (πρόεδρος ΕΠΣ Ρεθύμνου), Τζώρτζογλου (πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου), Χηνόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λασιθίου), Ντακάκης (Άρης Σούδας), Βαρούχας (Άρης Ρεθύμνου), Φουκαράκης (Πόρος) και Ζαχαριάς (ΑΟΑΝ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News