Αλμυρός: Διπλή ανανέωση με Αγαπάκη και Μαχαίρα

Ποδόσφαιρο
Αλμυρός: Διπλή ανανέωση με Αγαπάκη και Μαχαίρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "πορτοκαλί" προχώρησαν σε δύο σημαντικές ανανεώσεις στο επίπεδο των παικτών κάτω των 19 ετών.

Ταχύτατα κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα στον Αλμυρό, με τους νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική να προχωρούν με ενθουσιασμό τον σχεδιασμό τους για το νέο πρωτάθλημα.

Σήμερα οι "πορτοκαλί" προχώρησαν σε δύο ανανεώσεις στο επίπεδο των παικτών κάτω των 19 ετών. Οι γεννηθέντες το 2001 Γιώργος Αγαπάκης και Νίκος Μαχαίρας συμφώνησαν με την διοίκηση και ανανέωσαν την συνεργασία τους, παραμένοντας στο Γάζι και στην Γ’ Εθνική. Την παρουσίαση των μεταγραφών έκανε ο α’ αντιπρόεδρος και μέλος της Επιτροπής Μεταγραφών, Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Η ανακοίνωση για Αγαπάκη: «Συνεχίζουμε μαζί... Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Γιώργο Αγαπάκη. Ο Γιώργος (2001) είναι γέννημα-θρέμμα του Αλμυρού. Πέρσι, είχε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με 976 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ ενώ από το 2016, τόσο με την ομάδα Νέων όσο και με τον Αλμυρό “μετράει” πάνω από 6,000 λεπτά συμμετοχής και 11 γκολ».

Η ανακοίνωση για Μαχαίρα: «Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Νίκο Μαχαίρα. Ο Νίκος (2001) εντάχθηκε στην ομάδας μας πέρσι τον Οκτώβριο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νίκος είχε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με 16 αγώνες και 1,057 λεπτά συμμετοχής εκ των οποίων 8 “γεμάτα” 90άλεπτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News