Αλμυρός: Με Δαμιανάκη και στην Γ’ Εθνική

Ποδόσφαιρο
Αλμυρός: Με Δαμιανάκη και στην Γ’ Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Γαζίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 25χρονο αμυντικό

Την αμυντική του γραμμή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θωρακίζει ο Αλμυρός καθώς συμφώνησε με τον Μπάμπη Δαμιανάκη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο 25χρονος στόπερ πήγε πέρυσι τον Ιανουάριο από τον Πόρο στο Γάζι και πλέον θα παραμείνει στην διάθεση του Κώστα Κιάσσου. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αλμυρός:

«Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Μπάμπη Δαμιανάκη.

Ο Μπάμπης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1995, έπαιξε για 15 χρόνια σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε και στις 3 Εθνικές κατηγορίες (“μετράει” και 7 συμμετοχές στην SL), ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λάρισα, ΑΟΧ, Ηρόδοτο Βέροια και Πόρο.

Τόσο ο Κώστας Κιάσσος όσο και οι διοικούντες τον Αλμυρό έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με την περσινή του απόδοση στην ομάδα μας και η συνεργασία ανανεώθηκε σε άψογο κλίμα.

Τα μέλη του Δ.Σ Γ. Κάββαλος, Γ. Μαυράκης και Μ Κεφαλογιάννης (επιτροπή μετεγγραφών) έχουν “σηκώσει τα μανίκια” και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Κ. Κιάσσο προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις εισηγήσεις του σχετικά με ανανεώσεις και μετεγγραφές, έτσι ώστε το ρόστερ της ομάδας να "κλείσει" το συντομότερο δυνατό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News