Γιούχτας: Προτεραιότητες οι εκλογές και ο Πίτσος

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Προτεραιότητες οι εκλογές και ο Πίτσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαίνουν μπροστά οι μηχανές στις Αρχάνες για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Γ’ Εθνική

Έχοντας καταγράψει ήδη δύο πρωταγωνιστικές σεζόν στην Γ’ Εθνική, ο Γιούχτας βάζει μπροστά τις μηχανές του για την παρουσία του για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα.

Η διακοπή της περσινής σεζόν έφερε και την άδοξη λήξη των υποχρεώσεων του Γιούχτα, τερματίζοντας δεύτερος πίσω από την Επισκοπή ενώ ο κορωνοϊός δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει το Κύπελλο ΕΠΣΗ, όπου ήταν το ακλόνητο φαβορί έναντι του ΠΑΝΟΜ να περάσει στον τελικό και να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΟΑ. Την Τετάρτη το Δ.Σ. του Γιούχτα συνεδρίασε για πρώτη φορά για να καθορίσει τις πρώτες κινήσεις για την ανασυγκρότηση της ομάδας.

Η κατάσταση που έχει φέρει η πανδημία, το οικονομικό αλλά και οι διοικητικές διεργασίες είναι θέματα που απασχόλησαν τους παράγοντες. Μάλιστα, προτεραιότητα είναι η διενέργεια εκλογών προκειμένου το σωματείο να εναρμονιστεί με την νέα αθλητική νομοθεσία. Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης θα συζητήσει με τον Μηνά Πίτσο για την ανανέωση της συνεργασίας του με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News