Γ Εθνική

Συνένωση ομάδων: Έτσι γεννήθηκε η «Σαντορίνη 2020»

Ένας σύλλογος θα εκπροσωπεί πλέον το νησί στην Γ’ Εθνική ενώ διατηρούνται στη Σαντορίνη ομάδες με αναπτυξιακό χαρακτήρα

Το όνειρο της Ένωσης των ποδοσφαιρικών ομάδων στην Σαντορίνη γίνεται πραγματικότητα με την δημιουργία του «Α.Σ. Σαντορίνη 2020».

Οι Γ.Σ των Πανθηραϊκού και Θύελλας, ψήφισαν θετικά στο να πορευτούν μαζί οι ομάδες στην Γ΄ Εθνική. Στην Γ.Σ. της Θύελλας ψηφίστηκαν και οι απαραίτητες αλλαγές του καταστατικού (αύξηση μελών στο Δ.Σ. και της θητείας) ώστε να απομένουν πλέον τα διαδικαστικά για να γίνει πραγματικότητα ο νέος Σύλλογος.

Tι προβλέπει το πλάνο της συνεργασίας: 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι δεκαπενταμελές 5 από το Δ.Σ. της Θύελλας, 5 από τον Πανθηραϊκό, δύο από τον Πύργο, ένας από τον Καρτεράδο, ένας από Λάβα Εμπορείου και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού.

Ο Καρτεράδος, θα κάνει γενική συνέλευση για να αλλάξει το όνομα στη Σαντορίνη Ένωση 2020 Καρτεράδος και στο συμβούλιο θα συμμετέχουν αντίστοιχα από ένας σύμβουλος από κάθε ομάδα και θα αγωνιστεί στη Β΄ κατηγορία των Κυκλάδων.

Ο Πανθηραϊκός δεν αλλάζει όνομα και συμμετέχει μόνο με ακαδημίες.

Στο συμβούλιο του συμμετέχουν αντίστοιχα από ένας των υπόλοιπων ομάδων.

Ο Πύργος θα κάνει γενική συνέλευση για να αλλάξει το όνομα του σε Σαντορίνη Ένωση 2020 Πύργος και στο συμβούλιο θα συμμετέχουν αντίστοιχα από ένας σύμβουλος από κάθε ομάδα και θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Η Λάβα Εμπορείου δεν αλλάζει όνομα και συμμετέχει μόνο με ακαδημίες. Στο συμβούλιο της συμμετέχουν πάλι αντίστοιχα από ένας των υπόλοιπων ομάδων.

Το 15μελες Δ.Σ. της  ομάδας που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική θα κάνει  την οικονομική διαχείριση όλων των ομάδων και τα συμβούλια των υπολοίπων λειτουργούν τις ομάδες για την καθημερινότητά τους ταξίδια προπονήσεις κλπ.

Για έδρα της ομάδας θα χρησιμοποιούνται και τα δύο γήπεδα κατά την περίσταση.

Πηγή: santorinisport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια