Δαμάστα: Συγχαίρει Αλμυρό, κρητικές ομάδες και ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Συγχαίρει Αλμυρό, κρητικές ομάδες και ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου τονίζουν την περηφάνια τους για το μαλεβιζιώτικο ποδόσφαιρο

Ο κρητικός όμιλος με 16 ομάδες στην Γ’ Εθνική είναι πλέον γεγονός και το μαλεβιζιώτικο ποδόσφαιρο θα έχει διπλή εκπροσώπηση με Δαμάστα και Αλμυρό.

Η πρωταθλήτρια Δαμάστα με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Αλμυρό και τονίζει την περηφάνια της που δύο ομάδες που προέρχονται από το Μαλεβίζι θα αγωνιστούν στον κρητικό όμιλο, τον οποίο χαρακτηρίζει γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου. Επίσης συγχαίρει όσες ομάδες πήραν την άνοδο από την Κρήτη αλλά και την ΕΠΣΗ (Τζώρτζογλου-Κουτεντάκη) που πίστεψε και πέτυχε την δημιουργία κρητικού ομίλου 16 ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Δαμάστας:

«Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας, μετά την επικύρωση της συγκρότησης του νέου κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον δευτεραθλητή Α1 ΕΠΣΗ και συντοπίτη Αλμυρό για την ιστορική άνοδό του στην Γ’ Εθνική. Είμαστε υπερήφανοι που δύο ομάδες από τον τόπο μας, το Μαλεβίζι, θα αγωνιστούμε στην Γ’ Εθνική, δίνοντας έτσι το έναυσμα στην τοπική κοινωνία μας να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο.

Μαζί με τον Αλμυρό κάναμε στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μια όμορφη προσπάθεια, που κυριάρχησε το ευ αγωνίζεσθαι και καταφέραμε να κάνουμε πιο θελκτικό το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Ευχόμαστε και την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική το μαλεβιζιώτικο ποδόσφαιρο να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και να καταφέρουμε σε αυτή την δύσκολη εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού να δώσουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο.

Συγχαίρουμε επίσης όλες τις ομάδες από τους υπόλοιπους νομούς που εξασφάλισαν φέτος την άνοδό τους στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής: Άρη Σούδας και Παλαιόχωρα από τα Χανιά, Αστέρα και Άρη από το Ρέθυμνο, ΑΕ Νεάπολης και Αναγέννηση Ιεράπετρας από το Ρέθυμνο.

Ασφαλώς αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΕΠΣΗ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και Α’ Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κουτεντάκη (Πλούταρχο) για την προσπάθεια που έκαναν ώστε ο κρητικός όμιλος την νέα σεζόν να απαρτίζεται από 16 ομάδες και είναι τιμή μας που η Δαμάστα θα συνδυάσει την ιστορική της άνοδο στην Γ’ Εθνική με την συμμετοχή της σε αυτή την διοργάνωση-γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News