Δαμάστα: Σεφτέ στις ανανεώσεις με Δημαράκη και Παπαδομιχελάκη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Σεφτέ στις ανανεώσεις με Δημαράκη και Παπαδομιχελάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα γκολπόστ και τα μετόπισθεν ξεκίνησε ο σχεδιασμός των πρωταθλητών της Α1 ΕΠΣΗ

Τις πρώτες της ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Δαμάστα, καθώς ο αμυντικός Μπάμπης Παπαδομιχελάκης και ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Δημαράκης θα αγωνιστούν και στην Γ’ Εθνική με το σωματείο. Η ανακοίνωση της Δαμάστας:

«Μπάμπης Παπαδομιχελάκης και Βαγγέλης Δημαράκης, δύο ογκόλιθοι στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού της Δαμάστας συμφώνησαν μετά τις επαφές που είχαν με τον τεχνικό διευθυντή του σωματείου κ. Γιάννη Νικηφόρο και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης ήταν ο κορυφαίος αμυντικός του περσινού πρωταθλήματος, ένας παίκτης που έδινε δύναμη, πάθος και ενέργεια στην αμυντική γραμμή της ομάδας αλλά διακρίθηκε και στο σκοράρισμα. Αν και στόπερ, σημείωσε πέντε γκολ, έχοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα στις στατικές φάσεις ενώ το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Γόρτυνα ήταν από τα γκολ highlights της περσινής σεζόν. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, ο 27χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι κυπέλλου, καταγράφοντας 1943 λεπτά συμμετοχής.

Ο Βαγγέλης Δημαράκης αποτέλεσε τον φύλακα άγγελο κάτω από τα γκολπόστ της Δαμάστας, με τον Κορίνθιο τερματοφύλακα να δηλώνει παρών στα κρίσιμα παιχνίδια και να επιβεβαιώνει ότι διαθέτει χαρακτήρα πρωταθλητή. Άλλωστε ο τίτλος που κατέκτησε για την Δαμάστα ήταν για εκείνον ο τρίτος συνεχόμενος στην καριέρα του μετά από τον Γιούχτα στην Α1 ΕΠΣΗ το 2018 και την ΑΕ Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο το 2019. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι κυπέλλου, καταγράφοντας 1935 λεπτά συμμετοχής.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Βαγγέλη Δημαράκη και τον Μπάμπη Παπαδομιχελάκη να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News