Γ Εθνική

ΕΠΟ: Δεν συζητήθηκε το θέμα της Γ’ Εθνικής

Για τον Ιούνιο μετατίθενται οι οριστικές εξελίξεις για τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα

Χωρίς να συζητηθούν τα θέματα που έχουν να κάνουν με την Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και οι οριστικές εξελίξεις μετατίθενται για τον Ιούνιο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει είναι δεδομένη η συγκρότηση του κρητικού ομίλου με 16 ομάδες, καθώς δεν θα υποβιβαστεί καμία ενώ θα ανέβουν από τις Ενώσεις του νησιού όλοι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές στην Γ’ Εθνική. Ωστόσο, η ΕΠΟ καλείται να πάρει απόφαση τι θα γίνει με τους υποβιβασμούς στους υπόλοιπους ομίλους.

Οι τρεις προτάσεις αυτή τη στιγμή είναι οι εξής:

* Η πρώτη πρόταση, αναφέρει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, πέραν όσων έχουν εγκαταλείψει το Πρωτάθλημα.

* Η δεύτερη πρόταση, μιλάει για υποβιβασμό των ομάδων από τη 10η θέση και κάτω.

* Η τρίτη πρόταση μιλάει για υποβιβασμό μόνο όσων ομάδων έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στις αγωνιστικές τις οποίες πρόλαβε να παιχτεί το Πρωτάθλημα (η πρόταση αυτή προβλέπει την παραμονή επιπλέον 22 ομάδων από την προηγούμενη πρόταση).

Τι θα γίνει με τις εκλογές στην ΕΠΟ

Αυτό που αποφασίστηκε μεταξύ άλλων είναι να οριστεί στις 16 Ιουνίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν θα είναι η ημερομηνία των εκλογών της Ομοσπονδίας. Επίσης, οι κατά τόπους Ενώσεις θα καταθέσουν τις προτάσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια