Σκύβαλος: «Ο ΠΟΑ είναι πλέον στην καρδιά μου»

Ποδόσφαιρο
Σκύβαλος: «Ο ΠΟΑ είναι πλέον στην καρδιά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάθεση ψυχής από τον πρώην πλέον προπονητή του Ατσαλένιου μέσω δήλωσής του στο neakriti.gr

Οι δρόμοι του Μανόλη Σκύβαλου με τον ΠΟΑ χώρισαν μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, με τον 38χρονο προπονητή να αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι από το Ατσαλένιο, συνοδεύοντας την πορεία του εκεί με σκληρή δουλειά και ανάδειξη πολλών νέων παιδιών.

Ο ίδιος μέσω δήλωσής του στο neakriti.gr έκανε μία κατάθεση ψυχής για την συνεργασία του με τον ΠΟΑ και ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε και τον φίλαθλο κόσμο, τονίζοντας ότι ο ΠΟΑ είναι πλέον στην καρδιά του. Αναλυτικά η δήλωση Σκύβαλου:

«Ένας κύκλος της ζωής μου έκλεισε. Μια περίοδος πολύ εποικοδομητική έφτασε στο τέλος της. Ήταν 2 χρόνια με χαρές, λύπες, δυσκολίες αλλά πάνω απ ’όλα, αυτό που είχαμε σε όλη αυτή την διαδρομή, ήταν ο αλληλοσεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και η πίστη σε αυτό που κάναμε. Ότι και να κάναμε ήταν για το καλό της ομάδας μακριά από ψευτοεγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Γιώργο Λέλεκα, που μου έδωσαν την ευκαιρία να καθοδηγήσω ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Κρήτης στις εθνικές κατηγορίες.

Στους συνεργάτες μου, που σπαταλήσαμε ώρες αμέτρητες για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας.

Στους παίκτες μας που έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί και με ανέχτηκαν όλο αυτόν τον καιρό ξέροντας βέβαια ότι πάντα ήθελα το καλύτερο γι’ αυτούς και την ομάδα. Αν έχω αδικήσει κάποιον, το έχω κάνει σίγουρα άθελα μου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που αγαπούν αυτή την ομάδα με ανιδιοτέλεια, για την στήριξη τους.

ΥΓ1.Έχετε διαπιστώσει ότι δεν πούλησα ποτέ οπαδιλίκι και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω αλλά να ξέρετε ότι ο ΠΟΑ είναι πλέον στην καρδιά μου….

ΥΓ2.Το σημαντικό για έναν προπονητή είναι τι άποψη έχουν οι παίχτες του γι’αυτόν…. Τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News