Δαμάστα: Νέο ξεκίνημα με υψηλό όραμα και πρωταγωνιστικό προφίλ

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Νέο ξεκίνημα με υψηλό όραμα και πρωταγωνιστικό προφίλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη συνεδρίαση ενόψει Γ’ Εθνικής με ανανέωση Χαζησεβαστού και πολλές αποφάσεις για το μέλλον

Η πρωταθλήτρια της Α1 ΕΠΣΗ Δαμάστα μπαίνει πλέον σε τροχιά Γ’ Εθνικής και η διοίκηση πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση μετά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, που την βρίσκει με αισιοδοξία, υψηλό όραμα και πρωταγωνιστικό προφίλ. Η ανανέωση με Χατζησεβαστό, η έναρξη επαφών με ποδοσφαιριστές, η δημιουργία θυγατρικής ομάδας είναι κάποιες από τις αποφάσεις που ανακοίνωσε το Δ.Σ.

Η ενημέρωση του ΑΟ Δαμάστας μετά την συνεδρίαση αναφέρει τα εξής:

«Στα γραφεία του σωματείου στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής συνεδρίαση του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας παρουσία του προέδρου κ. Αντώνη Παπαδάκη, των μελών του Δ.Σ. και του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρου. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση μετά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού για την οργάνωση και τον σχεδιασμό ενόψει της πρώτης συμμετοχής των πρωταθλητών Α1 ΕΠΣΗ στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το Δ.Σ. ανέλυσε αρχικά τα δεδομένα και τις επιπτώσεις που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την ομάδα να τηρεί όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Έγινε ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και αποφασίστηκε το επόμενο σαββατοκύριακο να πραγματοποιηθεί στην Δαμάστα Γενική Συνέλευση παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, με το σωματείο να εναρμονίζεται απόλυτα με την τρέχουσα νομοθεσία. Μετά τον ορισμό δικαστικού αντιπροσώπου, θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα της Γενικής Συνέλευσης. Στη συνέχεια το Δ.Σ. επικύρωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστό, τον συνεργάτη του Κώστα Αργέντη και το μέλος του τεχνικού τιμ Κώστα Μαρή ενώ αποφασίστηκε το τεχνικό επιτελείο να συμπληρωθεί με μόνιμο γυμναστή, φυσιοθεραπευτή και μασέρ σε επαγγελματικά πρότυπα.

Σχετικά με την προσεχή σεζόν στην Γ’ Εθνική αποφασίστηκε ο στόχος της ομάδας να είναι πρωταγωνιστικός και ανάλογος του οράματος που έχει τεθεί από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη και την διοίκηση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την ηγεσία του σωματείου, συνεχίζοντας παράλληλα το σπουδαίο έργο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Αναφορικά με το νέο αγωνιστικό προφίλ του σωματείου, από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές με το ήδη υπάρχον ρόστερ για τις ανανεώσεις ανάλογα με τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου ενώ εξετάζονται άλλες 80 προτάσεις Ελλήνων και αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να ενταχθούν στην Δαμάστα. Συγκροτήθηκε γι’ αυτό το λόγο επιτροπή μεταγραφών που αποτελούν οι: Γιάννης Νικηφόρος, Γιώργος Πολυχρονάκης, Τάκης Σαρρής και Βασίλης Περάκης.

*Αποφασίστηκε η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και της ανόδου στην Γ’ Εθνική να γίνει στα μέσα Αυγούστου.

*Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για την δημιουργία της θυγατρικής ομάδας της ομάδας που θα έχει τον χαρακτήρα της πρώτης ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του σωματείου.

*Όλες οι προπονήσεις της νέας περιόδου θα γίνονται στο γήπεδο της Δαμάστας τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για την θυγατρική ενώ στο γήπεδο θα λειτουργεί μόνιμο επιτελείο φροντιστών και παροχής υπηρεσιών.

*Το προσεχές διάστημα θα παραληφθεί από το σωματείο ιδιόκτητο πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις της Δαμάστας και της θυγατρικής της ομάδας για τις προπονήσεις και τους αγώνες σε όλη την Κρήτη.

*Μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν λειτουργίας του επίσημου καναλιού της Δαμάστας στο YouTube «Damasta FC TV», αποφασίστηκε η αναβάθμιση των υπηρεσιών του, όπως και η αναβάθμιση των τεχνολογικών μέσων επικοινωνίας και των social media του σωματείου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News