Δαμάστα-Αλμυρός: Με «Χάτζη» και Κιάσσο στην Γ’ Εθνική

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα-Αλμυρός: Με «Χάτζη» και Κιάσσο στην Γ’ Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο σωματεία ξεκινούν σχεδιασμό χωρίς αλλαγές στους πάγκους

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε μία αγωνιστική πριν το τέλος του λόγω κορωνοϊού και έτσι επικυρώθηκε η άνοδος στην Γ’ Εθνική των δύο κορυφαίων ομάδων της σεζόν, της Δαμάστας ως πρωταθλήτριας και του Αλμυρού ως δευτεραθλητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τα δύο στρατόπεδα, τις τελευταίες ημέρες γίνονται αρκετές συζητήσεις γύρω από τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, έχοντας βέβαια πάντα στο μυαλό τους τις νέες καταστάσεις που φέρνει στην ζωή μας ο κορωνοϊός.

Πάντως όπως έδειξαν και την περσινή χρονιά, Δαμάστα και Αλμυρός, δεν θα έχουν ρόλο κομπάρσου τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική αλλά θα μπουν με πολλές και υψηλές φιλοδοξίες.

Αναφορικά με τους πάγκους των δύο ομάδων, δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Γιάννης Χατζησεβαστός μετά την κατάκτηση του τίτλου με την Δαμάστα, θα οδηγήσει και την νέα σεζόν τους πρωταθλητές.

Ενώ στον πάγκο του Αλμυρού θα παραμείνει ο Κώστας Κιάσσος, o οποίος… πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα μόλις σε δύο παιχνίδια του περασμένου πρωταθλήματος, αυτά με τον Ανθεστίωνα και τις Μοίρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News