Ασσαργιωτάκης: Μετά τον κορωνοϊό… προβληματίζεται για το μέλλον

Ποδόσφαιρο
Ασσαργιωτάκης: Μετά τον κορωνοϊό… προβληματίζεται για το μέλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Πόρου εξέφρασε το παράπονό του για την απαξίωση των παραγόντων

Νικητής από την μάχη με τον κορωνοϊό έχει βγει ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης, και πλέον σκέφτεται το μέλλον, εκφράζοντας κάποιους προβληματισμούς.

Σε μία αναφορά του στην προσωπική του σελίδα, ο κ. Ασσργιωτάκης μιλά για την απαξίωση των παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τους οποίους χαρακτηρίζει αφανείς άδοξους ήρωες… Χαρακτηριστικά γράφει τα εξής:

«Ο άδικα απαξιωμένος αλλά ήρωας παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μοναχός του συντηρεί το οικοδόμημα. Δουλεύει όλη την εβδομάδα για να ψυχαγωγεί και να γεμίζει τις Κυριακές χιλιάδων ανθρώπων. Αυτός θα πληρώσει τους δήθεν ερασιτέχνες παίκτες, γιατρούς, διαιτητές, ομοσπονδίες, γήπεδα, παρατηρητές, παρατρεχάμενους, θα κεράσει και τον καφέ! Θα δώσει δουλειά στον αθλητικό τύπο, θα βοηθήσει δωρεάν την τηλεθέαση του τοπικού τηλεοπτικού Τύπου. Στο τέλος θα πληρωθεί με το βρισίδι, την απαξίωση, την μοναξιά. Φταίει αυτός για όλα κι οι υπόλοιποι για τίποτα. Κουράγιο Βασίλη, κουράγιο Κώστα, κουράγιο Νικήτα, κουράγιο Γιώργο, κουράγιο σε τόσους άλλους αφανείς άδοξους ήρωες!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News