Γ Εθνική

Βαρύ πένθος για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους στυλοβάτες του συλλόγου, ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Βαρύ πένθος σκέπασε την οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς θρηνεί την απώλεια ενός εκ των στυλοβατών και εκ των ιδρυτικών μελών του σωματείου, του Αχιλλέα Δημητριάδη.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης ήταν μια από τις σπουδαίες μορφές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με τεράστια προσφορά αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Το σωματείο αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Θλίψη στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ… Ο στυλοβάτης της ομάδας, ο άνθρωπος που είχε το όραμα, ο πάντα χαμογελαστός Αχιλλέας Δημητριάδης, έφυγε από τη ζωή…

 

Μετά από πολύμηνη, σκληρή και άνιση τελικά μάχη, ο Αχιλλέας δεν άντεξε και έφυγε από κοντά μας…

 

Ιδρυτικό μέλος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, επί 30 χρόνια εργαζόμενος στον Συνεταιρισμό, έφορος της ομάδας και τόσα άλλα που μπορεί να ξεχνάμε…

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα θυμόμαστε πάντα τον δικό μας Αχιλλέα, με την αισιοδοξία και την ελπίδα του… Αυτή που τον έκανε να προλάβει τουλάχιστον να δει την ομάδα που αγάπησε, να αγωνίζεται από την Γ’ κατηγορία του τοπικού… σε μία εθνική κατηγορία.

 

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δηλώνουν πως θα είναι δίπλα στη σύζυγο και τα δύο παιδιά του σε ότι χρειαστούν.

 

Αχιλλέα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια