Προς αναβολή Super League 2, Football League και Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
Προς αναβολή Super League 2, Football League και Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοταχώς για διακοπή τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αναμονή για την Super League1

Tα τελευταία αθλητικά γεγονότα του σαββατοκύριακου στα οποία είχαν προγραμματιστεί αγώνες σε εθνικό επίπεδο ήταν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αλλά φαίνεται ότι και εκεί θα υπάρξει κύμα αναβολών.

Με εξαίρεση την Super League 1 και την πρεμιέρα των Play Off, όπου γίνονται διεργασίες και υπάρχει αναμονή, φαίνεται ότι οδηγούμαστε ολοταχώς σε αναβολές σε Super League 2, Football League και Γ' Εθνική!

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 και της Football League έχει πάρει απόφαση για την αναβολή των εν λόγω πρωταθλημάτων λόγω του κορωναϊού τουλάχιστον για το προσεχές Σαββατοκύριακο και κατά πάσα πιθανότητα και για το μεθεπόμενο και έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τις ΠΑΕ γι’ αυτόν τον λόγο. Εξάλλου, υπήρχαν και σχετικά αιτήματα από πολλές ομάδες και δείχνει βέβαιη η μη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 και της 24ης της Football League.

Για την Γ' Εθνική συζητούν στην ΕΠΟ και μετά την δεδομένη αναβολή στον 7ο Όμιλο, είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν και οι υπόλοιποι όμιλοι και ανάμεσά τους και ο 8ος κρητικός όμιλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News