Γ’ Εθνική: Διαμαρτυρία Ηροδότου για τον ορισμό Αθηναίου διαιτητή

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Διαμαρτυρία Ηροδότου για τον ορισμό Αθηναίου διαιτητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ηρόδοτο με επιστολή τους στην ΚΕΔ αναφέρονται στην οικονομική επιβάρυνση που θα υποστεί το σωματείο

Ο ορισμός του Γκάμαρη από την Αθήνα στο παιχνίδι της Κυριακής με την Επισκοπή, άναψε φωτιές στον Ηρόδοτο, καθώς στη Νέα Αλικαρνασσό είναι δυσαρεστημένοι με την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση που θα υποστούν. Μάλιστα εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους επισήμως με επιστολή τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, αναφέροντας τα εξής:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει την διαμαρτυρία του για τον ορισμό του σώματος των Διαιτητών, του αγώνα της ομάδας μας με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

Όπως γνωρίζετε, ο αγώνας είναι χωρίς θεατές άρα χωρίς έσοδα για την ομάδα, απεναντίας τα έξοδα διογκώνονται με την συμμετοχή διαιτητή από την Αθήνα.

Η διαμαρτυρία μας δεν είναι στο πρόσωπο του καθόλα άξιου διαιτητή, αλλά στην επιβάρυνση που η ομάδα μας θα υποστεί για 2η φορά με την ίδια ομάδα , τακτική που δεν εφαρμόστηκε στο μεταξύ μας παιγνίδι στο Ρέθυμνο.

Ο σύλλογος μας όπως όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν πάγια έσοδα και στηρίζονται αποκλειστικά στην ενίσχυση των μελών του και σε αυτή την φάση όπου η χώρα περνά κρίση λόγω του κορωνοϊού και τα γήπεδα μένουν χωρίς θεατές , δεν θα έπρεπε να επιβαρυνόμαστε επιπλέον.

Η Διοίκηση ΠΑΣΑ Ηροδότου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News