Γ Εθνική

Ηρόδοτος: Κλείνει η Ακαδημία, χωρίς θεατές με Επισκοπή

Ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για την προστασία και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού

O Ηρόδοτος εναρμονίζεται πλήρως με τις αποφάσεις των συναρμοδίων Υπουργείων, για την προστασία και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έτσι κλείνει η Ακαδημία για το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και το κλείσιμο των σχολείων ενώ επισημαίνεται ότι το παιχνίδι της Κυριακής Ηρόδοτος-Επισκοπή θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Οι ανακοινώσεις του συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσού:

Για το Ηρόδοτος-Επισκοπή

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 15.00 ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ αγωνίζεται με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ Ρεθύμνου. Ο Αγώνας αυτός (όπως όλοι) μετά την απόφαση των συναρμοδίων Υπουργείων, για την προστασία και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Το μέτρο αυτό είναι καθολικό και δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις, πέραν των αποστολών των ομάδων, των επαναφορέων της μπάλας, των αξιωματούχων του αγώνα και του απαραίτητου προσωπικού για την λειτουργία του σταδίου.

Για την διαφύλαξη των παραπάνω μέτρων όλες οι πόρτες των γηπεδικών εγκαταστάσεων (Σταδίου , Ακαδημιών και γηπέδου Σκουρέλλος) θα παραμείνουν κλειστές.
Θα καταβληθεί προσπάθεια ο αγώνας να μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω livestreaming».

Για το κλείσιμο της Ακαδημίας

«Το Δ.Σ. του Ηροδότου, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης αλλά και της κρισιμότητας των στιγμών , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου υγείας και θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια για την προστασία από την μετάδοση του κορωνοϊού, αποφασίσαμε το κλείσιμο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου για όλες τις δραστηριότητες, το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και το κλείσιμο των σχολείων.

Στην ίδια κατεύθυνση επίσης ,αποφασίστηκε η άμεση απολύμανση όλων των χρησιμοποιούμενων χώρων των εγκαταστάσεων του συλλόγου και η λήψη κάθε άλλου διαθέσιμου προληπτικού μέτρου.

Ζητούμε την κατανόηση των γονέων για την δύσκολη αυτή απόφαση , άλλωστε η προστασία της Δημόσιας υγείας είναι συλλογική και ατομική ευθύνη όλων μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια