Γ' Εθνική: Ο Τζάμος διαιτητής στις Αρχάνες, Κουκουράκης στην Ελιά

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Ο Τζάμος διαιτητής στις Αρχάνες, Κουκουράκης στην Ελιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την 3η αγωνιστική στα Play Off και στα Play Out της Γ’ Εθνικής

Η 3η αγωνιστική στα Play Off και στα Play Out της Γ’ Εθνικής διεξάγεται την Κυριακή 8 Μαρτίου. Σε επίπεδο Play Off υπάρχει πιθανότητα να βγει και μαθηματικά ο πρωταθλητής, αν η Επισκοπή καταφέρει να φύγει έστω με την ισοπαλία από τις Αρχάνες, στην αναμέτρηση απέναντι στον Γιούχτα.

Η ομάδα των Αρχανών αφού έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, στρέφει το μυαλό της στην δυνατή αναμέτρηση της Κυριακής, θέλοντας να βάλει δύσκολα στους Ρεθυμνιώτες. Διαιτητής στο Γιούχτας-Επισκοπή ορίστηκε ο Τζάμος (Καστοριάς) ο οποίος είχε σφυρίξει και στην πρεμιέρα των Play Off στο Γιούχτας-Πανακρωτηριακός και είχε αφήσει με παράπονα τον Γιούχτα ενώ υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα των Αρχανών γι’ αυτό τον ορισμό.

Πολύ πιο κρίσιμα βαθμολογικά είναι τα παιχνίδια των Play Out και κυρίως αυτό που θα γίνει στην Ελιά ανάμεσα στον Πόρο και τον Ρεθυμνιακό. Πρόκειται για έναν τελικό σωτηρίας, καθώς αν ο Πόρος πάρει την πρώτη του νίκη στα Play Out τότε θα αφήσει τελευταίο και σε πολύ δύσκολη θέση τον Ρεθυμνιακό. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

Play Off (3η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (15:00)

*Γιούχτας-Επισκοπή (γηπ. Αρχανών): Τζάμος (Καστοριάς), Σκούτας (Χαλκιδικής), Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ: Δεδότσης (Χανίων)

*Ηρόδοτος-Πανακρωτηριακός (γηπ. Ηροδότου): Σταυρουλάκης, Βλαχάκης, Βασίλογλου (Ρεθύμνου), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

Play Out (3η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (15:00)

*Πόρος-Ρεθυμνιακός (γηπ. Ελιάς): Κουκουράκης, Αναστασάκης, Μαυρεδάκης (Χανίων), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).

*ΣΥΝΚΑ-ΠΟΑ (γηπ. Μουρνιών): Μόσχου, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)

*Ρεπό: ΑΟΑΝ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News