Ο Ηρόδοτος εγκαινίασε την αίθουσα «Ντίνου Μπαξεβάνη»

Ποδόσφαιρο
Ο Ηρόδοτος εγκαινίασε την αίθουσα «Ντίνου Μπαξεβάνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιστορικός σύλλογος τίμησε μία οικογένεια με διαχρονική προσφορά

Με μία λιτή τελετή, παρουσία εκπροσώπων περιφερειακών, δημοτικών και πολιτικών αρχών και σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο Ηρόδοτος τέλεσε χθες τα εγκαίνια της νέας αίθουσας «Κωνσταντίνου(Ντίνου) Μπαξεβάνη», στο κεντρικό γήπεδο του συλλόγου.

Με την αρωγή της οικογένειας Μπαξεβάνη, η αίθουσα παραδόθηκε προς χρήση, αποτελώντας ένα έργο στολίδι για τις εγκαταστάσεις του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Παράλληλα, στον Ηρόδοτο ευελπιστούν ότι θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα με εξασφαλισμένες πιστώσεις 500.000 € (από τον προϋπολογισμό του δήμου Ηρακλείου και το πρόγραμμα Φιλόδημος), για την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς και των λοιπών υποδομών περίφραξης και φωτισμού του Γηπέδου «Γιάννης Σκουρέλος» και του ΜΙΝΙ ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των μελετών για την ανακατασκευή των ιστορικών γραφείων, αλλά και της νότιας κερκίδας (επισκευή-εξωραϊσμός και σκέπαστρο εξ ολοκλήρου) και σε βάθος 2 χρόνων, στόχος είναι ο Ηρόδοτος αλλά και η πόλη της Αλικαρνασσού, να έχουν δημοτικές αθλητικές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις αντάξιες της ιστορίας τους...

Η Διοίκηση του Ηροδότου εκφράζοντας το σύνολο της οικογένειας του συλλόγου ευχαριστούν και ευγνωμονούν την οικογένεια Μπαξεβάνη για την διαχρονική στήριξη του Ηροδότου στο σύνολο του.

Μετά την τελετή ονοματοδοσίας και παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος έγινε η κοπή της πίτας και τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Μπουσάι και ο φροντιστής του Ηροδότου Βαγγέλης Δροσοτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News