Ηρόδοτος: Εγκαινιάζει την αίθουσα  «Ντίνος Μπαξεβάνης»

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Εγκαινιάζει την αίθουσα  «Ντίνος Μπαξεβάνης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαίνια στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κεντρικού γηπέδου, η οποία αποπερατώθηκε με δαπάνη της οικογένειας Μπαξεβάνη

Ένα πρόσωπο με τεράστια προσφορά θα τιμήσει ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος. Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 17:00 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κεντρικού γηπέδου, η οποία αποπερατώθηκε με δαπάνη της οικογένειας Μπαξεβάνη και για τον λόγο αυτόν θα λάβει και το όνομα «ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ», ως ελάχιστη αναγνώριση στην διαχρονική στήριξη που παρέχει η οικογένεια στον σύλλογο.

Μετά τα εγκαίνια θα γίνει η εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΠΑΣΑ Ηροδότου και των Ακαδημιών αυτού, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας του Ηροδότου.

Στα αγωνιστικά, ο Ηρόδοτος από αύριο μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα των play off, που θα τον βρει να αγωνίζεται με την Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου. Στο πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψαν ο Τσακάνι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Ζαφειράκης που ανάρρωσε. Κλινήρης παραμένει ο Μπουσάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News