Γ Εθνική

Αιχμηρή ανακοίνωση από τους φίλους του Ηροδότου

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ΕΠΣΗ φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι στη Νέα Αλικαρνασσό

Το "Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη" πήρε θέση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο το τελευταίο διάστημα και μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης εκφράζει την δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή της.

Οι φίλοι του Ηροδότου αναφέρονται στις ξαφνικές αποχωρήσεις του προηγούμενου προπονητή και παικτών αλλά και την παύση από τα καθήκοντά τους των γενικών αρχηγών, ενώ βάλλουν και κατά του νυν προπονητή! Η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής:

«Πρωταρχικός στόχος μιας διοίκησης είναι να θέσει τους στόχους της. Σαν φίλαθλοι, οπαδοί, υποστηρικτές της αγαπημένης μας ομάδας έχουμε συνηθίσει από μικρά παιδιά τον ΗΡΟΔΟΤΟ να πρωταγωνιστεί. Σε μια περίοδο μεταβατική όπως η φετινή οι προσδοκίες όλων μας ήταν μετρημένες. Ένας εκπληκτικός πρώτος γύρος και ταυτόχρονα μια εύκολη σωτηρία για την ομάδα μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να δούμε το μέλλον λίγο πιο αισιόδοξα. Οι ξαφνικές αποχωρήσεις χωρίς λόγο του κατά γενική ομολογία επιτυχημένου προπονητή μας, η παύση από τα καθήκοντα των έμπειρων Γενικών Αρχηγών μας, οι ανεξήγητες αποδεσμεύσεις παικτών και η αναπλήρωση όλων των κενών θέσεων που προέκυψαν από άτομα που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα έσβησαν την παραμικρή ελπίδα αισιοδοξίας. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει να κερδίζει η ομάδα μας… Είτε έχουμε προπονητή είτε όχι στον πάγκο διαφορά δεν υπάρχει… Απορίας άξιο είναι η πορεία του πρώτου γύρου και η πορεία του δευτέρου… Έχετε χάσει τα αποδυτήρια «κόουτς». Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση μας για όλα τα παραπάνω και απαιτούμε ένα αξιοπρεπές και όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας τελείωμα της χρονιάς».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια