Γιούχτας: Πήρε τον Μέμμο, παρελθόν ο Βαρούχας

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Πήρε τον Μέμμο, παρελθόν ο Βαρούχας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική μεταγραφή αλλά και μία ηχηρή αποχώρηση από την ομάδα των Αρχανών

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Γιούχτας πραγματοποίησε μεταγραφή παίκτη από μεγαλύτερη κατηγορία αλλά στον αντίποδα υπήρξε η ηχηρή αποχώρηση του Στέφανου Βαρούχα.

Η ομάδα των Αρχανών ενισχύθηκε ενόψει των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Μέμμο, ο οποίος έπαιζε φέτος στην Football League με την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου. Ο Μέμμος έχει αγωνιστεί  σε Εργοτέλη (Κ17 και Κ19), ΑΟ Χανιά (Football League), Ερμή Ζωνιανών, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Ολυμπιακό Βόλου (Γ' Εθνική), ΑΕ Μυλοποτάμου (Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου) και ΟΦ Ιεράπετρας. (Football League).

Tην μετακίνηση Μέμμου ανακοίνωσε μάλιστα ο ΟΦ Ιεράπετρας, αναφέροντας τα εξής:  «Ο Γιώργος Μέμμος μεταγράφηκε από τον ΟΦΙ στον ΓΙΟΥΧΤΑ.Το ΔΣ του ΟΦΙ του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας.» 

Πάντως στην χθεσινή προπόνηση δεν ήταν ο Στέφανος Βαρούχα, που συζήτησε με τους ανθρώπους του Γιούχτα και αποχωρεί, έχοντας μάλιστα ήδη προτάσεις για έναν καινούργιο ποδοσφαιρικό σταθμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News