Γ Εθνική

Επαφές Κουτεντάκη στην ΕΠΟ: Τι γίνεται με τον κρητικό όμιλο

Το οργανόγραμμα της Ομοσπονδίας για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στην Γ’ Εθνική

Η κανονική περίοδος στον κρητικό όμιλο (8ο) της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και στα πλέι οφ για την μία ομάδα που θα υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Στην Ομοσπονδία ασχολούνται επισταμένως με τον κρητικό όμιλο και μάλιστα σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, όπου μεταξύ άλλων είχε επαφές και γι’ αυτό το θέμα.

Ο κ. Κουτεντάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Γραμμένο, τον εκτελεστικό γραμματέα κ. Δέδε, τον αντιπρόεδρο κ. Αντωνίου (φωτογραφία), το μέλος της Ε.Ε. και της Επιτροπής για την Γ’ Εθνική κ. Διακοφώτη και το στέλεχος της ΕΠΟ κ. Ραμπαβίλα, όπου συζήτησε σχετικά με την έλευση της Εθνικής Ελπίδων τον Μάρτιο στο Ηράκλειο, για τον κρητικό όμιλο αλλά και για θέματα της ΕΠΣΗ.

Σχετικά με τον κρητικό όμιλο, η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι η ΕΠΟ θα περιμένει να ολοκληρωθούν οι προθεσμίες για τυχόν ενστάσεις στον κρητικό όμιλο και στη συνέχεια θα ειδοποιήσει τις ομάδες για την ημερομηνία των κληρώσεων για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Όσον αφορά την έναρξή τους, οι πιθανές ημερομηνίες είναι 16 ή 23 Φεβρουαρίου. Άρα σύμφωνα με το οργανόγραμμα της ΕΠΟ δεν θα γίνουν αγώνες τις δύο επόμενες Κυριακές 2 και 9 Φεβρουαρίου. Επίσης, οι αγώνες στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ θα γίνονται Κυριακές (ίσως και κάποια Τετάρτη).

Στόχος είναι τα πλέι οφ να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου (μαζί με τους υπόλοιπους ομίλους της Γ’ Εθνικής όπου έχει οριστεί στις 29/03 η τελευταία αγωνιστική) και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τα μπαράζ πρωταθλητών που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια