Πόρος: Πορτογαλική ενίσχυση με Ροντρίγκο Αλίριο!

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Πορτογαλική ενίσχυση με Ροντρίγκο Αλίριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός συμμετείχε εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας

Άλλη μια σημαντική προσθήκη για τα κρίσιμα παιχνίδια που έπονται κυρίως στα πλέι άουτ της Γ’ Εθνικής έκανε ο Πόρος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού Ροντρίγκο Αλίριο

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί ν' αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος συμμετείχε εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Το δελτίο του εκδόθηκε την Παρασκευή (24/01) και βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακης (25/01, 15:00) με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο αλλά και για τους τελικούς των πλέι-άουτ που ακολουθούν.

Ποιος είναι

Ο Rodrigo Alirio γεννήθηκε στις 21 Μαϊου 1998 στην πρωτεύουσα της Madeira, την πόλη Funchal. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην 1° de Maio. Ακολούθησαν οι CD Nacional, SL Benfica, CD Nacional, Portosatense, CS Maritímo. Τελευταίος του χρονικά σταθμός στην ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Πορτογαλια ήταν το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου η Lusitano de Evora (ομάδα Γ' κατηγορίας Πορτογαλίας). Με τη Lusitano κατέγραψε 14 συμμετοχές και 1.260 λεπτά (σε όλα τα ματς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά).

 * Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου Rodrigo Alirio με το γνωστό δικηγόρο-φίλο της ομάδας, Αλέξανδρο Φουκαράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News