Σπουδαία παιχνίδια στην Γ΄Εθνική

Ποδόσφαιρο
Σπουδαία παιχνίδια στην Γ΄Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζει το Γιούχτας- Επισκοπή στις Αρχάνες, τρεις στροφές πριν το τέλος…

Στην τελική ευθεία είναι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Στα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, οι ομάδες ρίχνονται στη “μάχη” των βαθμών, που θα έχουν μεγάλη σημασία για τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ.

Τρεις... στροφές πριν το τέλος έχει διαμορφωθεί κάπως η κατάσταση, όμως για το... έξτρα πρωτάθλημα σε κορυφή και “ουρά” παίζουν καθοριστικό ρόλο οι βαθμολογικοί συσχετισμοί.

Σήμερα, το ντέρμπι κορυφής θα γίνει στις Αρχάνες, όπου ο δεύτερος Γιούχτας θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Επισκοπή. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς, αλλά και να επιβεβαιώσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στον αντίποδα, οι Ρεθυμνιώτες θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί τους σε μια δύσκολη έδρα.

Στα χαμηλότερα... σκαλοπάτια, τα βλέμματα “μαγνητίζει” το παιχνίδι του ΠΟΑ με τον ΑΟΑΝ στο Ατσαλένιο. Το συγκρότημα του Μανόλη Σκύβαλου στοχεύει στο “τρίποντο” και μόνο, ώστε να... προσπεράσει βαθμολογικά τον προσεχή αντίπαλο.

Σπουδαίο ματς και για τον Πόρο, που υποδέχεται στο γήπεδο της Ελιάς τον Πανακρωτηριακό και θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται.

Αγώνας που ενδιαφέρει την ομάδα του Μανόλη Σουτζή είναι αυτός που θα γίνει στις Μουρνιές, με τον Ηρόδοτο να δοκιμάζεται κόντρα στο ΣΥΝΚΑ. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Γιούχτα την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:

Σήμερα (15:00)

Γιούχτας-Επισκοπή (γήπ. Αρχανών): Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου).

Πόρος-Πανακρωτηριακός (γήπ. Ελιάς): Σταυρουλάκης, Καλυβιανάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου).

ΠΟΑ-ΑΟΑΝ (γήπ. ΠΟΑ): Γεωργόπουλος, Κολοκοτρώνης, Μαυρεδάκης (Χανίων).

ΣΥΝΚΑ-Ηρόδοτος (γήπ. Μουρνιών): Τζάμος (Καστοριάς), Δασκαλομαρκάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου).

Ρεπό: Ρεθυμνιακός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News