Πόρος: Τρίτη μεταγραφή ο Αμαραντίδης

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Τρίτη μεταγραφή ο Αμαραντίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χανιώτης πρώην επιθετικός του Ηροδότου αποτελεί το τρίτο χειμερινό απόκτημα του Πόρου

Ο Γιώργος Αμαραντίδης ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα από τον Πόρο, αποτελώντας το τρίτο χειμερινό απόκτημα της ομάδας μετά τους Πάπι Κουρούμα και Θανάση Πατινιώτη.

Ο 20χρονος Χανιώτης επιθετικός φόρεσε πέρσι την φανέλα του Ηροδότου στην Football League ενώ από το καλοκαίρι μέχρι τώρα ήταν στον ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, ομάδα Γ’ Εθνικής. Μάλιστα είναι δίδυμος αδερφός του Γιώργου Αμαραντίδη, που αγωνίζεται φέτος στον Ηρόδοτο.

Σε ανακοίνωσή του ο Πόρος αναφέρει για την μεταγραφή Αμαραντίδη: "Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Αντώνη Αμαραντίδη. Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα μας".

Το βιογραφικό του Αντώνη Αμαραντίδη

Ο Αντώνης Αμαραντίδης γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1999 στα Χανιά και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στην Ακαδημία της Ιωνίας Χανίων όπου ήταν μέλος της για 9 χρόνια! Το 2014 μεταπήδησε στην Κ17 του Πλατανιά όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με την Κ17 του Πλατανιά έφεραν την κλήση του την Εθνική ομάδα των Παίδων με την οποία κατέγραψε δύο συμμετοχές. Μετά την διετή του παρουσία στην Κ17 του Πλατανιά πήρε προαγωγή για την Κ20 του Πλατανιά, παίζοντας για 1,5 χρόνο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Τον Ιανουάριο του 2018 έγινε κάτοικος Περιστερίου, παίρνοντας  μεταγραφή για την Κ20 του Ατρόμητου τη φανέλα του οποίου φόρεσε για ένα εξάμηνο. Το καλοκαίρι του 2018 έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρόδοτο με τον οποίο πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Football League και δύο στο Κύπελλο Ελλάδος. Μετά τον υποβιβασμό του Ηροδότου, το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Ζάκυνθο για λογαριασμο του Α.Ο. Τσιλιβή με τον οποίο έπαιξε στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, προλαβαίνοντας να πετύχει και δύο γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News