Πόρος: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Πατινιώτη και Κουρούμα!

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Πατινιώτη και Κουρούμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις πολλές αποχωρήσεις, στον Πόρο μπαίνουν δυνατά στην απόκτηση ποδοσφαιριστών

Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον Πόρο (Γιόρνταν, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Τορομανίδης, Χρήστου, Πλευράκης κ.α.) όμως στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να αναπληρώσουν τα κενά και να παρουσιαστούν ενισχυμένοι στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Έτσι σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκαν δύο αποκτήματα, ο 26χρονος Θανάσης Πατινιώτης, γνωστός από την παρουσία του σε ΟΦΗ και ΠΟΑ τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο 30χρονος μεσοαμυντικός από τη Γουϊνέα, Πάπι Μοχάμεντ Κουρούμα. Οι δύο μεταγραφές του Πόρου πραγματοποίησαν ήδη τις πρώτες τους προπονήσεις με τα «μπλε»…

Η ανακοίνωση για Πατινιώτη

"Ο Α.Ο. Πόρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής. Ο λόγος για τον Θανάση Πατινιώτη ο οποίος από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας και μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα "μπλε". Καλωσορίζουμε τον Θανάση ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε νίκες με την ομάδα μας στη Γ' Εθνική, κατηγορία την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Ποιος είναι: Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 01 Οκτωβρίου 1993 στην Κέρκυρα. Καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά (αριστερό μπακ-χαφ), ενώ μπορεί ν' αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως δεξιός εξτρέμ. Έχει σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή φορώντας τη φανέλα ιστορικών ομάδων. Ξεκίνησε  από τη γενέτειρά του, την Κέρκυρα και ακολούθησαν για ένα χρόνο οι Λάρισα, Παναχαϊκή, ΟΦΗ,  Παναιγιάλειος, ΠΟΑ (δύο χρόνια), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ιάλυσος του οποίου ήταν μέλος στη Football League το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν και από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα".

Η ανακοίνωση για Κουρούμα

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού μέσου από τη Γουϊνέα Πάπι Μοχάμεντ Κουρούμα. Καλωσορίζουμε τον Πάπι στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας".

Ποιος είναι: Ο Πάπι Μοχάμεντ Κουρούμα είναι 30 ετών (γεννηθείς στις 25 Νοεμβρίου1989), μέσος από τη Γουϊνέα. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και μέχρι πρότινος έπαιζε στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ατρόμητο Πειραιά, Παναργειακό, Ιωνικό, τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου (κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Κορίνθου), Α.Ο Σύρου, τον Α.Ο Καραβά και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News